Головна Новини Apple iPhone 7: перші кроки
20.09.2016 1050

Apple iPhone 7: перші кроки

З моменту початку продажів iPhone 7 і iPhone 7 Plus пройшло не так багато часу, але щасливі власники новинок вже діляться в соціальних мережах першим досвідом роботи з довгоочікуваним девайсом. Для вас ми зібрали найцікавіші враження від нового дітища Тіма Кука і компанії.

Перші враження

Більшість користувачів відзначають, що телефон дуже приємно тримати в руці, особливо виділяючи модель в матовому корпусі. Його поверхня по відчуттях нагадує шовкову тканину, а якість збірки не залишає конкурентам жодних шансів. Чистота обробки металу вражає і захоплює. Багато акцентують увагу на невеликих, але позитивні зміни в дизайні - позбавлення (насправді перенесення) від пластикових вставок і більш гармонійному виступі для камери.

Віртуальна кнопка Home і новий спосіб перезавантаження

Як вже відомо, iPhone 7 благополучно позбувся механічної кнопки Home, поступившись місцем сенсора з вібруванням. Незважаючи на те, що тепер вона не має рухомих частин, при натисканні ви цілком відчуєте реакцію завдяки вбудованому вібродвіжку Taptic Engine. Як матеріал кнопки використовується високоміцне сапфірове скло. В кнопку вбудований і сканер відбитку пальців Touch ID.

Змінився і спосіб перезавантаження пристрою. Тепер для цього потрібно одночасно натиснути 2 бічні кнопки - харчування (праворуч) і зменшення гучності (зліва), що дуже зручно зробити навіть пальцями однієї руки. Коли на екрані з'явиться знамените яблучко, кнопки можна відпускати.

Водонепроницаемый iPhone 7

Випробування на міцність

Традиційною розвагою для відеоблогеров, а також відмінним способом збільшення переглядів є випробування новинок на витривалість. Ця доля не оминула і iPhone 7, який, як ми вже знаємо, має високий рівень захисту від пилу і вологи.

Але якщо на водостійких якостях робить акцент сама компанія-розробник, то здатність смартфона переносити наслідки падіння з висоти - прерогатива самих сміливих власників новинки. На відомому ютуб-каналі EverythingApplePro новий гаджет витримав кілька падінь без будь-яких відчутних пошкоджень. Почавши з 1 метра, телефон випробували при падінні з висоти людського зросту, а зупинилися, досягнувши трьох метрів, причому після падіння пристрій також залишилося цілим.

Що стосується водонепроникності, вже встановлено, що iPhone 7 явно перевершує заявлений клас захищеності IP67 (глибина занурення до 1 метра). Як показали недавні тести, пристрій цілком витримує занурення на глибину 10,5 метрів, але мабуть в Apple вирішили застрахувати себе від таких експериментів. Адже, як відомо, компанія не поширює гарантію на пошкодження, отримані в результаті впливу вологи.

Apple iPhone 7 Plus - камера

Камера: новий генератор вражень

Звичайно, iPhone 7 Plus притягує до себе увагу в основному своєї подвійною камерою. Особливість, раніше не зустрічалися серед моделей техніки Apple, є не єдиним, і навіть не головною перевагою нового фотомодуля. Як відзначають фахівці, основними причинами купити саме Айфон 7 Плюс є унікальний 6-елементний об'єктив підвищеної світлосили і 4-діодний спалах. Високій якості знімків також посприяє істотне розширення колірного діапазону. Безумовно, переважна більшість новоспечених власників смартфона будуть в захваті від нової здвоєною камери.

Еволюція екрану

Лабораторія DisplayMate, що спеціалізується на порівняльних тестах екранів мобільних пристроїв, порівняла iPhone 7 з дисплеєм шостої моделі. Результати дослідження більш ніж вражають, так як покращилися абсолютно всі показники. Починаючи від 7% -ного підвищення енергоефективності та закінчуючи збільшенням рівня яскравості. Напевно, це найкращий дисплей, який ви можете знайти в сучасних пристроях.

20.09.2016 1050
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua