Головна Новини Стилуси Adonit - кращі стилуси для планшетів і смартфонів
16.04.2018 6246

Стилуси Adonit - кращі стилуси для планшетів і смартфонів

Стародавні греки одні з перших стали використовувати стилус для нанесення тексту на дощечку і передачі знань за допомогою бронзового стрижня. Від сюди і пішло значення самого слова, що в перекладі з грецького означає «паличка». Сучасний стилус особливо не змінив свого практичного призначення, а ось вид не тільки змінився на краще, він став набагато функціональніша, а в поєднанні з модними аксесуарами Apple набуває нових призначення і мети.
Колишній розробник графічного інтерфейсу Apple Брет Віктор вважає, що стандартна жорстка сенсорна панель всіх гаджетів - тупиковий підхід у створенні інтерфейсів і позбавляє користувача всієї краси одного з основних почуттів - дотику. Тому стилус - предмет, який наповнить ваші почуття новими фарбами і принесе більше задоволення і емоцій від його експлуатації.
Компанія Adonit - лідер з виробництва гаджетів для планшетів, почала свою діяльність в 2010 році з запуску на Kickstarter розумної ручки з прецизійним диском і відразу завоювала симпатію не тільки користувачів, але і майбутніх партнерів. На сьогоднішній день торгова марка розширила міжнародну торгівлю більш ніж в 100 країнах світу, адже їх продукція сумісна практично з будь-яким планшетом, в тому числі Apple.

Стилусы Adonit
 

Якщо ви стоїте перед вибором кращого стилуса для вашого планшета, то вам варто почати з визначення для себе основних параметрів і цілей покупки. Найчастіше користувачі приходять до покупки даного товару в зв'язку з наступними потребами:

  • графічний дизайн і створення начерків;
  • швидкий набір тексту, конспектування;
  • набір рукописного тексту;
  • швидка обробка фотографій;
  • зручне управління девайсом.

Є ще одне правило, яке необхідно запам'ятати при виборі такого товару. Хоч як би здався такий предмет зручний при першому використанні, користувачеві все одно потрібно пристосуватися до роботи з ним. На відміну від управління інтерфейсу пальцем, стилус - посередник між гаджетом і користувачем, що в свою чергу може бути пов'язано з періодом адаптації і звикання роботи зі стилусом.

При використанні товару особливу увагу приділіть вивченню інструкції, а також список сумісності програм (для стилусів, що використовують Bluetooth для підключення).

На прохання наших постійних читачів ми вирішили зробити огляд стилусів Adonit і розкрити переваги основних ТОП-ових моделей.

  Pixel Pro спроектований спеціально під моделі iPad Pro 9.7 ", iPad Pro 10.5", iPad Pro 12.9 ". Це досить чутлива до натиснення ручка - 2048 рівнів, яка реагує на силу натиску, що дозволяє змінювати товщину ліній при малюванні в один штрих. Така функція дає можливість відтворити справжній почерк, малювати природно. Наконечник пристрою діаметром 1,9 мм відтворює руху руки на екрані з високою точністю, оптимізований для збільшення деталізації. Корпус діаметром 10, 5 мм зручно лягати в руці. ергономічним у використанні додають кнопки швидкого доступу, які розташовуються на його зовнішньої частини. LED індикатор призначений повідомити вам про включення, вимкнення пристрою. В комплекті даного товару йде магнітна док-станція для зарядки. для зручності користування виробник впровадив функцію Palm Rejection, яка відповідає за блокування дисплея при дотику руки під час роботи з гаджетом. Adonit Pixel Pro відмінно підійде для художників, журналістів, комментат Орів, кореспондентів. Ви можете вибрати дану модель в декількох кольорах: чорному, сірому.

Стилус Adonit Pixel Pro
  Droid – копія справжньої ручки, створена для управління Android смартфонами. Вона також сумісна з багатьма планшетами. Класичний дизайн виробу підійде під будь-який стиль як ваших гаджетів, так і робочого приладдя. Наконечник оснащений прецизійним диском для більш точної фіксації положення стержня на сенсорному екрані. Цей стилус розроблений спеціально для роботи з тач-скринами з високою роздільною здатністю.

Стилус Adonit Droid
  Девайс Ink – альтернативний стилус для пристроїв на Windows. Родзинкою даного товару є супертонкий наконечник з діаметром 1 мм, що дає можливість користувачеві створювати точні і детальні начерки. Він також має високу чутливість до натиснення, що дозволяє змінювати товщину ліній. Функція запобігання випадкового спрацьовування сенсорної панелі забезпечить комфортне і чисте лист без зайвих знаків. Якщо ви ставитеся до того числа людей, які постійно втрачають предмети для письма, то ця серія з кліпсою створена якраз для вас. Дві кнопки швидкого доступу дозволяють зручно робити правий клік і прати замітки. Ink легко заряджається від будь-якого micro-USB кабелю. Час активної роботи такого виробу становить 80 годин. Діаметр корпусу 9,2 мм. Збалансований металевий дизайн виглядає сучасно.

Стилус Adonit Ink
  Adonit Mark – класична модель для письма та малювання на будь-яких сенсорних екранах. Вона не вимагає синхронізації з девайсом і готова до малювання прямо з пакувальної коробки. Трикутна конструкція із закругленими краями дозволяє зручно взяти в руки предмет. Наконечник стрижня м'який покритий сіточкою. Але незважаючи на товщину стержня, замітки виходять чіткими, точними, що сприяє максимально швидкому набору тексту і записів. Матове покриття не дає пальцях ковзати і забезпечує надійну фіксацію положення пальців.

Стилус Adonit Mark
  Switch – модель, яка об'єднує в собі відразу два предмети, необхідних професійну художнику чи журналісту: з одного боку - стилус для планшета, на іншому - кулькова ручка для нотаток на папері. Звикнути до такого виробу не складе труднощів, адже наконечник стрижня з прецизійним диском Precision, що дозволяє створити точну точку контакту при малюванні, практично, як це відбувається в роботі з кульковою ручкою. Виріб оснащений захисною кришкою, кліпсою, яка дозволить взяти її з собою куди завгодно. Ви можете не переживати про термін авторучки, так як завжди можете придбати запасний для даної моделі.

Стилус Adonit Switch 3
  Adonit Pro 3 привертає увагу більшості покупців різноманітністю кольору: синій, рожевий, сріблястий, чорний. Прецизійний диск наконечника стержня створює додаткову стабільність і чіткість точки контакту. Ковпачок легко і надійно фіксується зверху пристрою за допомогою магніту. Приємний текстурований корпус не дає можливості ковзання пальцях, а кліпса дозволить зафіксувати предмет при перенесенні. Він також сумісний з усіма сенсорними екранами, що спрощує багато в чому роботу з ним.

Стилус Adonit Pro 3
  Mini 3 також представлений в декількох колірних рішеннях: золотом, рожевому, чорному, сріблястому. З таким вибором кольору ви легко підберете девайс під інші гаджети і предмети вашого робочого столу. Він і справді є мініатюрним варіантом, так як його довжина складає всього 106 мм. Він є прекрасною альтернативою в тих випадках, де палець не справляється з чіткими точними замальовками на екрані. Кліпса надійно закріпить виріб на блокноті. Ковпачок кріпиться швидко і просто за допомогою магнітної конструкції. Не вимагає підключення до девайсу і готовий виконувати всі ваші художні задумки, як тільки ви дістали його з коробки. Йдете на ділову зустріч? Не забудьте прихопити з собою Mini 3!

Стилус Adonit Mini 3
  Adonit Pixel для планшета iPad характеризується своєю високою чутливістю і чуйністю при створенні малюнка або начерку завдяки тонкому діаметру наконечника 1,9 мм. Відчуття як при малюнку на звичайному аркуші паперу. Корпус гладкий алюмінієвий. LED індикатор повідомляє про готовність до роботи або вимкнення пристрою. Датчик захоплення призводить виріб в дію. Зарядний магнітний док спрощує процес зарядки. Швидкі кнопки збоку надають миттєвий доступ до часто використовуваних інструментів. Добре підійде і для малювання, і для записів в блокнот.

Стилус Adonit Pixel
  Dash 3 дуже легко сплутати зі справжньою кульковою ручкою, адже дизайн максимально наближений: тонкий наконечник, кругла форма вироби, кнопка включення зверху, кліпса для фіксації в кишені або блокноті. Додатково на корпусі розміщений LED індикатор включення / вимикання. Стрижень виготовлений з удосконаленого матеріалу, підвищеного до опірності. Такий виріб не вимагає підключення до девайсу. Пристрій досить витривала до 14 годин активності. Після чого ви зможете зробити невелику паузу в 45 хвилин, щоб з новими силами повернутися до роботи з гаджетом. Підходить для всіх сенсорних екранів.

Стилус Adonit Dash 3
  Adonit Snap – хороший варіант для здійснення записів на iPhone і смартфонах на Android. Володіє особливим дизайном, відмінною від інших серій. Його ви дізнаєтеся по плоскому металевому корпусу. Завдяки магнітній металевої плашки, яка йде в комплекті, ви зможете розташувати її під чохлом і фіксувати місцезнаходження на самому смартфоні. На планшеті стилус зафіксується магнітами до екрану. На корпусі є додаткова кнопка з функцією фото. Заряджається від USB кабелю, який надається в упаковці. Ви легко виберіть відповідний для вас колір вироби: білий, чорний, рожевий.

Стилус Adonit Snap
  Цінова політика даних моделей розумних ручок для планшетів залежить від призначення і ергономіки використання. Бюджетними простими варіантами є моделі серії Droid, Mark, Mini 3, Pro 3, Switch. Ціна на моделі Ink, Dash 3 більш вище, а за своїми характеристиками вони позиціонуються як для професійних художників і журналістів. Pixel Pro, Pixel - товари преміум класу, які приємно порадують вас високим рівнем проектування і функціоналу.

16.04.2018 6246
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua