Головна Новини Технологія micro-LED в дисплеї нового покоління Apple Watch
11.07.2016 1534

Технологія micro-LED в дисплеї нового покоління Apple Watch

Якість і технологічну досконалість екрану були і залишаються одним з очевидних переваг техніки Apple. Досягнувши значних успіхів у використанні LCD-екранів останнього покоління, інженери компанії зіткнулися з межею можливостей даної технології. На відміну від iPhone, де OLED планується встановити тільки в майбутніх моделях, смарт-годинник Apple Watch вже оснащуються такими екранами. Що стосується нових поколінь Apple Watch, то з 2018 року в них планується використовувати ультрасучасні micro-LED екрани, характеристики яких справді вражають.

Одним із очевидних свідчень на користь зацікавленості Apple в розвитку micro-LED технології є придбання компанії LuxVue Technology. У 2014 році стартап був поглинений Apple, а його колектив влився в загальну сім'ю розробників. Саме LuxVue досягли відчутних успіхів в розробці екранів micro-LED для портативних пристроїв, що напевно буде використано в майбутніх версіях годин.

Apple Watch Sport Blue

Чого можна чекати від появи годин з micro-LED? В першу чергу це підвищення роздільної здатності екрану. Супутні переваги - підвищення яскравості дисплея і більш насичене перенесення кольорів. Екран стане тонше і легше, що дозволить при тих же габаритах годин отримати більше місця для їх вмісту.

Як би там не було, ця інновація буде реалізована не раніше 2018 року. Наступне ж покоління смарт-годин, очікуване вже в цьому році, отримає головним чином зміни, що стосуються їх внутрішнього змісту. Екран, створюваний за технологією micro-LED - реальність, яку ми оцінюємо вже в недалекому майбутньому.

11.07.2016 1534
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua