Головна Новини Топ-5 Бездротових зарядних пристроїв для смартфонів
24.04.2018 1358

Топ-5 Бездротових зарядних пристроїв для смартфонів

А вам теж набридло відчувати на собі всю біль від користування проводовим пристроями, які тільки додають дискомфорту в їх повсякденній експлуатації? Добре, що передові технології подарували нам зручні бездротові гаджети. Виробники техніки все частіше відмовляються від USB-кабелів, тому саме час обрати бездротовий зарядний пристрій для ваших девайсів.

Бездротовий зарядний пристрій - «must have» на робочому столі сучасної людини, яка цінує комфорт і намагається максимально оптимізувати свій робочий простір. Ефективність таких гаджетів полягає також в:

  • універсальності, що дозволяє заряджати будь-які телефони, що підтримують дану функцію,
  • відсутність проводів і USB-кабелів,
  • доступності ціни,
  • індивідуальному дизайні, який завжди легко підібрати під інтер'єр і аксесуари.
Топ-5 беспроводных зарядных устройств для смартфонов

Давайте розберемося, як працює такий модуль? Завдяки технології QI виріб передає енергію девайсу за коштами електромагнітної індукції. Щоб зарядити смартфон, досить просто розмістити його по центру даного блоку на певний час.
З кожним днем ​​кількість бездротових ЗУ на ринку техніки стрімко зростає. Всі вони досить різні і за своїми технічними характеристиками, і дизайну, і продуктивності, і цінової політики. Щоб допомогти вам розібратися в широкому асортименті даного товару, ми вибрали для вас ТОП-5 бездротових док-станцій, серед яких ви напевно підберете для себе щось корисне.
Рейтинг ТОП-ових док-станцій без USB-під'єднання відкриває класичний прямокутний варіант док-станції - Baseus Flare, який підійде для будь-якого смартфона, що підтримує QI технологію. Це відразу два функціоналу в одному модулі: і Power Bank, і бездротова зарядка. Дизайн пристосування досить простий, але функціональний:

  • тонкий прямокутний легкий корпус,
  • алюмінієве покриття + PMMA,
  • силіконові накладки по чотирьох кутах для стійкості,
  • точка позначення фіксації вашого смартфона на гаджет.

Синій LED-індикатор виступає підказувачем, оповіщає про рівень резерву потужності модуля. Ви можете також не переживати про перегрів девайса або, що можете забути прибрати його з док-станції, гаджет оснащений захистом від перегріву і автоматичної зупинки при повному відновленні потужності батареї. Вбудований чіп інтелектуального управління забезпечує швидке реагування на контакт і швидке відновлення резервів смартфонів. А якщо сказати зовсім коротко про переваги Baseus Flare - абсолютна свобода від кабелів.

Беспроводное ЗУ Baseus Flare


А 3Life Elephant – це не просто гаджет, це ще і стильний декор на ваш робочий стіл, який не залишить байдужим жодного відвідувача вашого робочого місця. Оригінальний дизайн у вигляді слоника привносить свою функціональність завдяки хоботу-підставці, яка тримає телефон під кутом 135 °, найбільш комфортний для моніторингу приходять повідомлень. Ніжки стійкі прогумовані. З такими компактними розмірами (156х79х72мм), ви легко знайдете місце для свого нового друга. Технологія QI дає можливість заряджати телефон без USB-кабелю. До технічних характеристик слід віднести:

  • Micro-USB інтерфейс підключення,
  • вихідний струм - 10W,
  • вхідний струм - 9V-1.67A / 5V-2A (max).

3Life Elephant можна придбати на подарунок колезі по роботі або просто любителям прикольних модних аксесуарів і гаджетів. Подаруйте таке стильне пристосування будь-якого IT-шнику і він буде просто в захваті.

Беспроводное ЗУ 3Life Elephant

БЗП Baseus представляє функціональний аксесуар для вашого iPhone 8 / X, а також останні моделі телефонів, оснащені технологією QI. Док-станція оснащена спеціальною підставкою, на якій ви зручно розмістіть своє пристосування і зможете продовжити роботу з ним, здійснюючи зарядку. Вбудований інтелектуальний чіп надає швидку ідентифікацію пристрою. Смарт-індикатор сповіщає користувача, коли пристрій знаходиться в зарядному положенні. Завдяки високовольтного входу і швидкому режиму відновлення потужності, забезпечується захист від перевантаження, короткого замикання. Технічні характеристики досить високі:

  • Type-C інтерфейс зарядки,
  • вхідний струм - 5V / 2A, 9V / 1.67A,
  • вихідний струм - 9 В / 1 А, 5 В / 1 А.

Зверніть увагу, аксесуар передбачає відновлення рівня потужності девайса в будь-якому положенні: вертикальному - швидка, горизонтальному - звичайна.

Беспроводное ЗУ Baseus

iWalk Air Power – док-станція від американського бренду для iPhone X, Samsung і іншими смартфонами з вбудованою функцією QI. Позиціонується даний виріб ще й як безконтактний пристрій, тому що для автоматичного відновлення потужності достатньо піднести пристосування на відстань 8 мм. LED-підсвітка по периметру кільця додає елегантності цього виробу. Завдяки використанню безпечних матеріалів виробництва (еко шкіра), ви можете не переживати, що на корпусі девайса з'являться подряпини, запобігає ковзанню на поверхні. Виробник гарантує відновлення резервів потужності iPhone 8 Plus з iWalk Air Power трохи менше ніж за 3 години. Як і попередня модель модуль оснащений захистом від перегріву і перевантаження. У комплекті також йде Micro-Usb кабель для підключення аксесуара до мережі. Вхідний струм - 5W, 10W. Вихідний струм: 5V / 2A, 9V / 1.8A.

Беспроводное ЗУ iWalk Air Power

І, звичайно, улюбленцем всіх володарів авто є ЗП Baseus Big Ears. Автомобільний тримач з зарядкою без вбудованих USB-кабелів універсальний і підходить для смартфонів з функцією QI. Просто розмістіть модуль в зручному для вас місці. Магнітний тримач стійко тримає смартфон вагою до 230 м, що обертається шарнір дозволить вам вибрати найбільш зручний кут взаємодії з девайсом. Матеріал вироби - алюміній, силікон. Вхідна напруга: звичайна зарядка - DC 4.9V-5.25V, швидка - 9V 1.67A. Вхідний струм: звичайна зарядка - 1.5A-1.8A, швидка - 9V 1.67A.

Беспроводное автомобильное ЗУ Baseus Big Ears

Купуючи БЗП, не забудьте подбати про покупку адаптера. З адаптером Baseus QI будь-який iPhone буде заряджатися за БЗУ. Це так просто! Підключіть адаптер і користуйтеся будь-QI зарядкою.

І, як завжди, кілька слів про ціну. Дані моделі бездротових гаджетів в інтернет-магазині iWorld представлені практично в одній ціновій політиці. Найбільш бюджетним варіантом є модель БЗУ Baseus з підставкою, ну а більш дорогим - 3Life Elephant, що пояснюється його молодіжним дизайном.

Ну а якщо ви вже встигли поюзати хоч одну бездротову зарядку з нашого ТОП-5, то обов'язково пишіть в коментарях ваші перші враження від використання.

24.04.2018 1358
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua