Головна Новини Adonit V-Grip - малий, та завзятий девайс 7в1
13.03.2020 1206

Adonit V-Grip - малий, та завзятий девайс 7в1

Хочете якісні фото і відео зі смартфона? Чи плануєте знімати на професійному рівні для себе, соцмереж, роботи? Тоді вам стане в нагоді універсальний помічник, ми готові його надати. Це абсолютна новинка, яка тільки з'явилася на американському ринку. Мова йде про Adonit V-Grip, пристрої 7в1. Селфі-палиця, штатив, дистанційний пульт - це ще не все характеристики і можливості девайса.

Знайомимося

Adonit V-Grip - новинка американської компанії Adonit, яка спеціалізується на суперсучасних гаджетах і аксесуарах. Цього разу розробники вирішили порадувати всіх тих, кому набридла зйомка без помічника у вигляді селф-палки або штатива як стабілізатор. Невеликий і комплексний Adonit V-Grip виконує 7 функцій. Ми їх розглянемо, і ви вирішите, чи потрібен вам універсальний аксесуар за досить привабливою ціною. Спойлер: ми вважаємо, що так.

Технічні можливості

Пристрій представлений в чорному кольорі і компактному форматі. У складеному вигляді це менше 12 см у висоту і 3-5 см в ширину з різних сторін. Зроблений він з полікарбонату + АБС - спеціальної інженерної пластика. Це ударостійким, термостійкий суміш, завдяки якій пристрій витримає багато випробувань від блогерів, мандрівників і т.д. Селфі-палиця висувається на 50 см, чого достатньо для оглядового знімка компанії, на тлі природи та архітектури.

Аксесуар сумісний з усіма смартфонами, які підходять під діапазон ширини 6,7-8,3 см. Глибина - до 10 см. Цього вистачає для більшості моделей телефонів, включаючи iPhine X, iPnone 11 Pro. Що стосується вимог по ОС: iOS 5.0 і вище / Android v4.3 +. Виробник заявляє, що одного заряду акумулятора вистачає на 600 тис. Знімків. Можна відзняти цілий проект, подорож, свято і багато іншого.

Вільна рука

V-Grip названий так завдяки V-подібної рукоятці, яка легко кріпиться як з правого боку, так і з лівого боку смартфона. Рукоятку зручно триматися однією рукою. Що дозволяє налаштовувати параметри зйомки, підбирати режими і світло на пристрої, використовуючи другу руку. Здається, все просто, але в багатьох інших аксесуарах цей нюанс не врахована. До речі, неважливо, лівша чи правша знімає фото або відео з цим власником - він підходить для всіх.

Дистанційне керування

Управляти затвором для фото і відео з відстані допоможе пульт. Він з'єднується з пристроєм за допомогою Bluetooth і дозволяє робити знімки на відстані 10 метрів. Таким чином, навіть велика компанія поміститися на фото. Підказка: ця опція дуже зручна для «самостійних» фото в блог, а також інтернет-магазин. Ви встигнете стати в потрібному місці в зручній позі і тільки тоді натиснути кнопку на пульті. Чи не доведеться бігати під таймер і кожен раз підходити до телефону, щоб налаштувати все заново.

Зручне кріплення

Adonit V-Grip оснащений стандартним гвинтом 1/4 "і кріпиться до більшості штативів, моноподів, стабілізатор, відеослайдеров і т.д. Ви отримаєте все для кишенькової камери, не потрібно тягати безліч приєднуються механізмів. Спеціальне кріплення дозволяє також використовувати різного типу мікрофони, світлодіодні лампи - все, що покращує якість звуку і картинки. Ви зможете вивести фото-і відеозйомку на професійний рівень.

Ремінець - просте, але таке потрібне пристосування. Воно дозволяє носити на руці Adonit V-Grip, не боячись його падіння або втрати. Потрібно отвір розміщений на рукоятці і дозволяє прикріпити все, що буде працювати в парі з новим гаджетом.

Сумісність з пристроями

Adonit V-Grip надійно закріпить ваш смартфон, якщо він підходить під діапазон ширини 6,7-8,3 см. А це широка лінійка різних телефонів. Також для з'єднання з гаджетом потрібна версія Bluetooth 3.0 і вище. Так що і найновіші їм передували моделі смартфонів помістяться в надійний утримувач. Ви зможете робити фото та відео однією рукою, знімати зі штатива і не турбується за збереження смартфона.

Підводимо підсумки

Adonit V-Grip однозначно зробить ваше життя комфортнішим. Він буде надійно тримати смартфон і всілякі мікрофони / джерела світла, щоб фото і відео вийшли ідеальними. Чудо-пристосування дозволить відзняти якісний контент для особистого користування і бізнесу. Зручна ручка, що висувається селф-палиця, штатив, пульт управління - перед цим не встоїш. Не дарма пристрій заявлено як 7в1. За свою ціну воно віддає сповна і навіть більше. Радимо.

13.03.2020 1206
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua