Головна Новини Apple Watch - 52% ринку розумних годин в 2015 році
22.01.2016 768

Apple Watch - 52% ринку розумних годин в 2015 році

Як випливає з публікації британської дослідницької компанії Juniper Research Ltd, менш ніж за рік Apple Watch завоювали більше половини ринку смарт-годин. Незважаючи на очікування швидкого виходу другого покоління пристрою, продажу оригінальних Apple Watch продовжують рости. Популярність моделі значно перевершила продажу інших розумних годин, в тому числі і створених на базі ОС Android Wear.

Як пояснюють аналітики, однією з основних причин популярності продукту є спеціально розроблена для розумних годин Apple операційна система watchOS, яка відрізняється зручністю і великою кількістю сумісних додатків. Компанії з Купертіно вдалося створити справді революційний продукт, який об'єднав функції інноваційного гаджета і статусного аксесуара.

Як відзначають користувачі, Apple Watch дійсно зменшує інформаційне навантаження, яку відчуває людина при активному використанні соціальних сервісів, в той час як продукти інших виробників лише переносять на годинник повідомлення зі смартфона.

Раніше інша відома аналітична компанія, американська IDC Research, спрогнозувала темпи розвитку ринку носяться смарт-пристроїв до 2019 року. У результатах дослідження наголошується, що високий попит на Apple Watch буде зберігатися протягом всього аналізованого періоду. Так, до 2019 року частка продукту від Apple в обсягах загальних продажів розумних годин залишиться на рівні більш ніж 50%. Серед причин збереження попиту аналітики називають динамічно зростаюча кількість якісних програм і лояльне ставлення постійних шанувальників техніки Apple. Тим часом, ринок носяться пристроїв чекає істотне розширення. У звіті IDC мовиться, що продажі Apple Watch можуть вирости з 8,8 млн. Одиниць в 2015 році до 45 млн. В 2019.

22.01.2016 768
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua