Головна Новини Чим можна малювати на планшеті і папері? - огляд стилуса Adonit Switch
18.04.2016 1309

Чим можна малювати на планшеті і папері? - огляд стилуса Adonit Switch

Компанія Adonit випустила новий багатофункціональний пристрій. З одного боку воно являє собою плавний і точний стилус, а на звороті - кулькову ручку преміум-класу. Застосування висококласних матеріалів і технологій в поєднанні з неперевершеним дизайном роблять Adonit Switch прекрасним аксесуаром для щоденного використання. Чим би ви не користувалися, планшетом або папером, Adonit Switch завжди буде вам корисний.

 Дизайн

Стилус виробляється в двох колірних варіантах - чорному і сріблястому. Функціональний та стильний аксесуар стане вашим незамінним помічником на роботі і відпочинку. Тепер більше не потрібно носити з собою окремо ручку і стилус, так як Adonit Switch поєднує в собі обидві функції.

Цветовые варианты стилуса Adonit Switch - черный и белый

Вага пристрою ідеально збалансований. Аксесуар не здається занадто легким або важким. Adonit Switch ідеально лежить в руці, яким боком ви б його не використали. Для безпеки і зручності перенесення в кишені стрижень кулькової ручки забирається всередину. Для цього необхідно просто повернути частину корпусу, що має зручну ребристу поверхню.

Міцний корпус пристрою виготовлений з анодованого алюмінію. Стилус ідеально пристосований до постійного використання і носіння в кишені одягу. Завдяки захисному ковпачку ви можете не сумніватися в безпеці вашого Adonit Switch.

 Характеристики:

Довжина:  131,5 мм
Діаметр:  8,8 мм
Вага:  20,7 г
Матеріал корпусу:  алюміній
Колір:  чорний і сріблястий
Батарея:  немає


 Функції стилуса

 

Adonit Switch использование стилуса

Adonit Switch працює з телефонами та планшетами всіх типів: як з пристроями Apple, так і з гаджетами на базі ОС Android. У ньому немає акумулятора або інших періодично заряджають компонентів. Для його стабільної роботи не потрібна установка будь-якого програмного забезпечення. Все що потрібно - це ваш iPhone або iPad і стилус Adonit Switch.

Конструктивною особливістю стилуса є наявність прозорого диска, шарнірно з'єднаного з пером стилуса. В результаті ви отримуєте унікальну точність нанесення ліній, що особливо важливо при створенні графіки. Adonit Switch стане відмінним подарункам художникам і дизайнерам, яким необхідно практично на бігу робити ескізи і начерки.

Захисний диск забезпечує збереження дисплея вашого пристрою. Диск закріплений на невеликому сферичному шарнірі, що гарантує рухливість стилуса і плавність одержуваних ліній. Їм легко малювати, точно так же, як і кульковою ручкою на зворотному кінці пристрою.

 Ручка в Adonit SwitchФункції ручки

Наявність кулькової ручки - та можливість, яка ніколи не буде зайвою. Підписуючи важливий контракт або роблячи позначки на візитній картці, просто використовуйте ручку вашого Adonit Switch. Кулька розміром 0,8 мм забезпечує плавне лист. Не варто ускладнювати те, що ідеально працює. Якщо в стрижні закінчиться чорнило, не потрібно відправляти гаджет в сервісний центр. Це легко зробити самому, як у звичайній ручки.

18.04.2016 1309
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua