Головна Новини Дисплей нового iPhone 7 розпізнає натискання мокрими пальцями
05.03.2016 676

Дисплей нового iPhone 7 розпізнає натискання мокрими пальцями

Очікування виходу iPhone 7 народжує масу чуток і обговорень. Новинка від Apple може стати по-справжньому проривним продуктом, що увібрали в себе відразу кілька інноваційних технологій. Одним з питань, що хвилюють шанувальників техніки з Купертіно, є водостійкість майбутнього устрою. За заявами ряду аналітиків, новий смартфон може отримати високий рівень вологозахищеністю.

Черговим свідченням на користь появи даної функції є остання презентація компанії Japan Display, що представила сенсорні екрани нового покоління. Їх головною особливістю є чутливість до мокрих пальцях, що і послужило джерелом міркувань про водонепроникності нового смартфона від Apple.

Йдеться про Pixel Eyes - новий продукт від Japan Display, вже запущеному в серійне виробництво. Окрім вищезгаданої функції, екрани мають цілий ряд переваг:

1. Товщина рамки навколо екрану склала всього 0,5 мм замість 0,8 мм на виробах минулого покоління.

2. Збільшена чутливість, що дозволяє використовувати пасивні стілуси з діаметром робочої частини всього 1 мм (замість мінімальних 2 мм у минулих моделей).

3. Передача глибоких відтінків чорного кольору.

4. Технологія застосовна для створення дисплеїв діагоналлю до 16 дюймів. Відразу видно приціл на використання в планшетах і новому поколінні ультрабуків.

5. Дисплей Pixel Eyes складається не з двох накладених один на одного шарів (екран і сенсор), а являє собою єдину панель.

Компанія Japan Display - один з провідних виробників дисплеїв в світі і головний постачальник компанії Apple. Бренд був заснований в 2012 році в результаті спільних зусиль декількох японських концернів, включаючи Toshiba, Hitachi і Sony. Виробництво дисплеїв Pixel Eyes нового покоління спирається на власну технологію LTPS (low temperature poly-silicon), що дозволяє створювати компоненти при впливі низьких температур.

05.03.2016 676
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua