Головна Новини Екосистема Apple: що нового?
23.06.2016 857

Екосистема Apple: що нового?

На сьогоднішній день Apple є єдиною великою компанією в світі, що має повний контроль, як над апаратною частиною своїх пристроїв, так і над програмним забезпеченням до них. Завдяки цьому принципу лише корпорації з Купертино вдалося реалізувати власну екосистему - не просто стабільно працюючу, а й по-справжньому зручну для користувачів.

Як і сама компанія, яка постійно охоплює всі нові напрямки своєї діяльності, беручись за розробку автомобілів і телевізійних приставок, так і її екосистема з кожним роком набуває додаткові можливості. Поточний рік не став винятком.

Экосистема Apple, взаимосвязь macbook и iphone

Що нового з'явилося в техніці Apple за останній час в частині полегшення взаємодії між пристроями?

1. Universal Clipboard

Функція являє собою буфер обміну, загальний для всіх пристроїв Apple одного користувача. Ви можете скопіювати текст на вашому iPhone і вставити його вже на MacBook. Ця можливість може значно спростити пошук і збереження потрібної інформації. Функція стала доступною завдяки можливостям сучасних хмарних технологій.

2. Синхронізація

Ця функція сама по собі не нова, але в наступному поколінні операційних систем для гаджетів Apple користувачі отримають ще більше зручності і стабільності в роботі. Чудова реалізація геніальної ідеї: почати роботу над документом і продовжити її вже на іншому пристрої.

Экосистема Apple: iphone, macbook, ipad, apple watch

3. Авторизація

Для цієї мети можна використовувати Apple Watch. За допомогою годин ви можете розблокувати свій комп'ютер або планшет. Годинники на руці - достатня умова для швидкого входу в систему.

4. «Розумний будинок»

Apple TV з телевізійної та медіа приставки перетворюється в центр управління побутовою технікою. За допомогою пристрою можна буде керувати домашнім освітленням, кондиціонером і навіть дверними замками.

23.06.2016 857
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua