Головна Новини Фітнес трекер iWalk Plus - ще більше можливостей для занять спортом
16.03.2016 745

Фітнес трекер iWalk Plus - ще більше можливостей для занять спортом

Новинка від бренду iWalk - компактний фітнес трекер, який відмінно підійде до одягу будь-якого стилю. Він може носитися на руці або в вигляді кулона. Браслет iWalk Plus може все, що потрібно для ефективних занять спортом.

Дизайн

iWalk Plus важить всього 14 грам. Це легкий і зручний аксесуар, який стане прекрасним доповненням вашого стилю життя. Запатентований зовнішній вигляд пристрою об'єднав в собі кращі риси биодизайна і мінімалізму. Його каплевидная передня поверхня має 12 невеликих отворів для LED індикаторів. Це просте рішення забезпечує відображення часу без уразливого циферблата або дисплея. У комплекті з пристроєм йде ремінець і стильна ланцюжок для носіння на шиї.

Можливості

Незважаючи на ультракомпактні розміри і легка вага, iWalk Plus володіє хорошою функціональністю:

1. Підрахунок пройденої дистанції (в тому числі в кроках);

2. Кількість спалених калорій;

3. Контроль часу сну;

4. Додаток для смартфона - моніторинг здоров'я і досягнень.

Матеріали і технології

Усередині міцного і захищеного корпусу знаходиться трехосевой акселерометр, що передає дані на чіп трекера. Пристрій пов'язано зі смартфоном за допомогою Bluetooth. Трекер сумісний як з iOS, так і з технікою на Android. Всі дані записуються в режимі реального часу. За допомогою програми можна ділитися своїми успіхами в соцмережах.

Корпус пристрою виготовлений з надлегкого полікарбонату. Трекер споживає так мало електроенергії, що його не потрібно періодично заряджати. Харчування забезпечує стандартна 3V батарейка стандарту CR2032. Якщо настане час її замінити, почнуть мигати LED індикатори. Однією батарейки вистачає на 300 годин активної роботи. У режимі очікування час автономної роботи складе 60 днів.

Безпека

Рівень безпеки відповідає стандарту IP67. Це означає, що трекер iWalk Plus повністю захищений від контакту з пилом. Крім того, пристрій може стабільно працювати при короткочасному зануренні на глибину до 1 метра. Він підходить для всіх видів екстремального спорту, надійно зберігаючи інформацію про вашої активності. Діапазон робочих температур від -10 до +50 ° С дозволить використовувати браслет в будь-яких погодних умовах.

16.03.2016 745
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua