Головна Новини iBacks Speeder - плоский кабель для iPhone, iPad і iPod
13.05.2016 737

iBacks Speeder - плоский кабель для iPhone, iPad і iPod

Кабель Lightning - це всього лише засіб для підключення мобільного гаджета до комп'ютера. Що може бути простіше? Проте, до вибору цього, простого на перший погляд, аксесуара потрібно підійти з особливою увагою. Вся справа в тому, що кабель відноситься до тих речей, якими ми користуємося практично кожен день. Купівля оптимальної моделі дозволить вам зберегти свої нерви, позбавивши від безлічі дрібних проблем.

Lightning-кабель Speeder від компанії iBacks спеціально розроблений для тих, хто не терпить компромісів навіть у дрібницях, вибираючи надійні аксесуари від перевірених брендів. Модель відрізняється простотою і надійністю використання. Купивши її, ви забудете про проблеми з Lightning-кабелем. Він буде просто працювати.

iBacks Speeder - цветовые варианты

У чому особливості iBacks Speeder?

1. Він менше заплутується

Незважаючи на метрову довжину, кабель дуже складно заплутати. Завдяки плоскій формі, він практично не заплутується при щоденному використанні. Збережіть нервові клітини, позбавивши себе від постійного розплутування вузлів.

2. Його зручно зберігати

Ще одна перевага плоского кабелю - його вельми зручно змотувати. Що, звичайно ж, не заважає зберігати кабель в будь-якому стані, - все одно його буде дуже складно заплутати.

3. Швидка передача даних

П'ятижильним кабель забезпечує швидку зарядку і передачу даних між пристроями. Економте свій час разом з аксесуарами від iBacks.

Проверка на прочность кабеля iBacks Speeder

4. Міцний кабель

Кабель виготовлений з високоміцного полімерного матеріалу, стійкого до розриву. Сміливо користуйтеся кабелем, не турбуючись про ймовірність його пошкодження. Він відмінно підходить для подорожей, коли необхідна висока надійність і безвідмовність роботи.

5. Міцні і довговічні коннектори

Коннектори виготовлені з висококласного алюмінію, тому витримують багаторазове з'єднання без будь-яких пошкоджень. На відміну від більш дешевих моделей, на поверхні з'єднувальних елементів не утворюється окислення або подряпин, а значить і не страждає надійність підключення.

6. Привабливий дизайн

Кабель iBacks Speeder привертає до себе увагу не проблемами в роботі, а чудовим стильним дизайном. Приємне поєднання кольорів і гармонійна форма корпусних елементів конекторів - саме те, що ви будете раді бачити на вашому столі. Моделі доступні в зеленому і чорному кольорах.

7. Екологічно чисті матеріали

iBacks Speeder виготовляються з матеріалу PET - термоплатіка, що відрізняється високими показниками екологічності, в тому числі здатністю до вторинної переробки. Це абсолютно безпечний матеріал, який є чудовим діелектриком. Він надзвичайно зносостійкий і міцний.

Кабель 2-в-1 iBacks SpeederКабелі 2 в 1 Lightning/Micro-USB

Крім кабелів для iPhone, iPad і iPod, оснащених роз'ємом Lightning, модельний ряд iBacks Speeder включає в себе ефективне рішення для тих, що поєднує використання техніки Apple з пристроями на базі ОС Android. Це кабелі 2 в 1, що мають поєднаний коннектор Lightning / Micro-USB.

Такі моделі мають ті ж переваги, що й кабелі Lightning. Крім того, їх коннектор оснащений перехідником Lightning - Micro-USB, який використовується в тому випадку, якщо потрібно підключити до комп'ютера гаджет на Android. Якщо потрібно використовувати Lightning, перехідник потрібно просто від'єднати.

Ще однією перевагою моделей 2 в 1 є те, що втратити перехідник просто неможливо. Він з'єднаний з коннектором Lightning за допомогою невеликого гнучкого шнура. Кабелі iBacks - це простота і зручність у всьому.

13.05.2016 737
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua