Головна Новини Топ-5 корисних подарунків на Новий рік ;)
15.12.2018 1218

Топ-5 корисних подарунків на Новий рік ;)

Часу на вибір подарунків залишається все менше! Ми пропонуємо універсальні рішення корисних подарунків, які сподобаються дівчині, хлопцю, мамі, татові, брату, сестрі, подрузі, одному! Отже, топ-5 корисних подарунків на Новий рік!

1) iWalk Extreme Trio V2. Портативні акумулятори це один з найкорисніших подарунків. Адже смартфон є у кожного і їм властиво розряджатися, а відповідно такий подарунок завжди буде затребуваним. Extreme Trio V2 цікавий тим, що у нього вже є вбудовані micro-usb і lightning кабелі. Гарний дизайн, led екран і купа передових функцій. Ну і, що важливо, він йде в приголомшливому червоному кольорі - так що так, цей павербанк можна подарувати дівчині!

2) Продовжуючи тему портативних зарядних пристроїв, зверніть свою увагу на новеньке пристрій Adonit - Travel Cube Pro. Це крутий подарунок для мандрівників. Чому? Розбираємося: з одного боку, це мережеве зу з комплектом вилок всіх стандартів, а значить зарядити свої гаджети можна буде в будь-якому місті нашої планети. З іншого - це бездротове зарядний пристрій, так що це відмінний подарунок усім власникам смартфонів з Qi технологією бездротової зарядки. З третього - це портативний акумулятор з ємністю 6700 мАг. Мабуть, це самий універсальний гаджет для зарядки, який нам доводилося бачити.

3) Відмінним подарунком творчим особистостям, а саме художникам і дизайнерам, стануть стілуси Adonit. самий універсальний стилус - Adonit Dash 3, адже він сумісний практично з усіма пристроями на Android і iOS. А значить вам не доведеться переживати чи підійде гаджет до пристрою обдаровуваного людини. Лист і малювання з цим стилусом стає більш точним і чуйним, ніж будь-коли раніше.

4) Класним подарунком для спортивних і прогресивних стануть навушники iWalk Amour Air Duo або ж Apple AirPods ;) Про друге розповідати особливого сенсу немає, тому звернемо увагу на перші. Якісне звучання, зручність конструкції, зарядний кейс в комплекті. Навушники оснащені технологією TWS (True Wireless Stereo) для забезпечення безшовного синхронного бездротового з'єднання і швидкого і простого сполучення навушників з пристроєм. Технологія Bluetooth 5.0 забезпечує передачу звуку без втрат, а вбудовані чутливі мікрофони дозволяють проводити чіткі голосові розмови.

5) Унікальна док станція Base 18 від Coteetci, з якої можна заряджати одночасно 6 пристроїв! Док-станція оснащена трьома USB роз'ємами, Type-C роз'ємом, lightning коннектором (сертифікований Apple MFI). Також в неї вставляється кабель для зарядки Apple Watch. Цей подарунок сподобається всім епломанам, так як вона ідеально поєднується з продуктами Apple по стилю.

І, звичайно ж, мрія кожного це отримати в подарунок на Новий рік  Apple Watch або iPhone Xs Max ;) 

15.12.2018 1218
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua