Головна Новини iWalk Chameleon immortal - 100% захисту і енергії для вашого iPhone 6
11.02.2016 770

iWalk Chameleon immortal - 100% захисту і енергії для вашого iPhone 6

Мрія кожного власника смартфона - акумулятор, що забезпечує тривалу роботу пристрою. Чохол-акумулятор Chameleon immortal від компанії iWalk виконує відразу 2 функції:

  1. Надійно захищає ваш телефон від механічних пошкоджень;
  2. Забезпечує додатковий заряд, рівний ємності штатного акумулятора смартфона (2400 мАг).

Головне достоїнство Chameleon immortal - він оптимально підходить для щоденного застосування. Його розміри і маса практично відповідають параметрам захищених чохлів для Айфон, що не мають вбудованого акумулятора. Постійно використовуючи чохол від бренду iWalk, ви забудете про щоденну зарядку вашого телефону.

Бренд

Компанія iWalk виробляє високоякісні товари, сертифіковані Apple. Продукція бренду відрізняється унікальним поєднанням функціональної простоти і застосуванням інноваційних рішень. Торгова марка успішно тримає високі позиції на ринку аксесуарів для iPhone. Серед нагород компанії - неодноразове отримання премії iBrand Award, яка присуджується найкращим торговим маркам, що виробляють аксесуари для техніки Apple.

Дизайн

iWalk Chameleon immortal створений як для постійного застосування, так і для подорожей і активного відпочинку. Зовнішній вигляд повністю відповідає функціоналу, підкреслюючи можливість роботи в екстремальних умовах. Високий рівень захисту забезпечується використанням особливих матеріалів і конструктивних рішень. Чохол випускається в трьох варіантах забарвлення - золотий, чорної і білої.

Товщина чохла становить всього 12,9 мм. Він складається з двох частин - основного корпусу і висувною кришки, зняття якої дозволяє класти телефон в чохол і виймати його назад. У верхній частині знаходиться отвір для камери і спалаху. У нижній - для підключення 3,5-мм навушників. Використовуючи чохол, ви додаєте до ваги вашого телефону всього 83 грами.

 

Ергономіка

Користуватися телефоном в чохлі зручно і просто. Він приємно і надійно лежить в руці завдяки особливій рельєфній поверхні і пружним властивостям матеріалу. Чохол розроблений так, щоб на 100% використовувати всі можливості iPhone 6, не виймаючи його без необхідності. Коли телефон в чохлі, все його кнопки і порти залишаються повністю доступними.

Зарядка

Акумулятор заряджається за допомогою вхідного в комплект поставки кабелю Micro USB. Унікальна технологія Pass-Through дозволяє одночасно заряджати як зовнішній, так і внутрішній акумулятор. У нижній частині пристрою знаходиться LED-індикатор заряду.

Захист

Чохол-акумулятор Chameleon immortal від бренду iWalk стійкий до ударів і інших механічних навантажень. Такі властивості забезпечуються завдяки прогумованої конструкції і наявності чотирьох кутових вставок, що володіють високою міцністю і пружністю. Пристрій пройшов випробування на захист від падіння в відповідно до американського військового стандарту MIL STD 810G-516.6.

Зручне підключення навушників

На відміну від більшості інших моделей, до чохла iWalk Chameleon immortal однаково зручно підключати будь-які 3,5-мм навушники - як з прямим, так і з L-подібним штекером. Отвір для навушників закрито гумовою відкидною кришкою, яка також виконує функцію кутової захисної вставки.

11.02.2016 770
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua