Головна Новини Як перетворити iPad в професійний графічний планшет? - стілуси Adonit
19.01.2016 1369

Як перетворити iPad в професійний графічний планшет? - стілуси Adonit

З новими стилусами Adonit ваш iPad стане надійним інструментом творчості, дозволяючи легко створювати справжні шедеври високоякісної графіки.

Спроби створення ефективного інструменту для електронного малювання робилися давно, в результаті чого були створені графічні планшети різного рівня. Будь ноутбук або настільний комп'ютер, навіть з самими скромними параметрами, можна використовувати для малювання. Варто лише підключити графічний планшет.

вся линейка стилусов adonit

Користувачі комп'ютерної техніки діляться на творців і споживачів опублікованого матеріалу. Ще зовсім недавно портативні пристрої позиціонувалися, як виключно засіб для перегляду контенту, але ніяк не для його створення. Сьогодні все змінилося.

Для малювання висококласних зображень можна використовувати iPad або навіть iPhone, що стало можливим завдяки створенню високочутливих дисплеїв Retina. А інструментом дизайнера став стилус. Звичайно, кожен художник або дизайнер мріє про те, щоб стилусом було так само зручно користуватися, як і традиційним інструментом. Продукція Adonit реалізує цю можливість якнайкраще.

adonit-logo

Бренд

Компанія Adonit відома з 2010 року і позиціонує себе, як виробник високотехнологічних аксесуарів для iPad і iPhone. Успіх компанії - позитивний приклад вдалого стартапа, перші проекти якого вдалося реалізувати за допомогою фінансування, отриманого через Kickstarter. Сьогодні компанія є одним з провідних світових брендів, які виробляють стілуси для дизайнерів і художників. Стелсі Adonit призначені в першу чергу для професіоналів. Вони значно відрізняються від продукції інших торгових марок. У чому ж головний секрет успіху?

Технологія Precision Disc - торжество компромісу

Просте технічне рішення дозволило бренду Adonit швидко вирватися в лідери свого сегмента ринку. Основним недоліком багатьох стилусів для планшетів є велика товщина наконечника, що значно ускладнює процес малювання. Уявіть, що замість олівця ви змушені використовувати товстий фломастер, розрахований на 3-річну дитину. Розробники з Adonit запропонували оптимальний для свого часу варіант - технологію Precision Disc.

Наконечник стилуса є прозорим коло, закріплений за допомогою сферичного шарніра. Як би ви не мали стилус, круглий наконечник завжди щільно прилягає до екрану, забезпечуючи відмінне взаємодія з додатком. Центр диска є точкою дотику, а товщина ліній визначається за допомогою вбудованого датчика, чутливого до сили натискання. Завдяки прозорості диска, художник завжди може контролювати товщину і траєкторію лінії.

Першим пристроєм, створеним за технологією Precision Disc, став стилус Jot Touch. Надалі з аналогічним наконечником були випущені моделі Jot Pro, Jot Flip і Jot Mini.

Pixelpoint – інновації в дії

adonit jot touch

Незважаючи на очевидний успіх, технологія Precision Disc була компромісним рішенням, які не давали власникові стилуса повного відчуття малювання справжнім олівцем. Розвиваючи ідею створення ідеального інструменту для професійної графіки, інженери компанії Adonit створили Pixelpoint - інноваційну технологію, захищену міжнародним патентним правом. Pixelpoint дозволяє створювати ультратонкі наконечники, не вдаючись до використання додаткових контактних поверхонь.

Як же це вдається? Точне місце розташування точки дотику наконечника визначається в результаті інтелектуальної обробки ключових даних, одержуваних від ємнісного сенсорного дисплея і акселерометра. Інформація передається за допомогою протоколу Bluetooth 4.0 LE, відмінністю якого є висока енергоефективність. В результаті лінії виходять чіткими і точними - так само, як якщо б ви використовували справжній інструмент художника.

Першим комерційним продуктом з ультратонким наконечником став стилус Jot Script. Пізніше були випущені Jot Mini 2.0 і Jot Touch Pixelpoint - нове покоління стилусів, в яких наконечник Precision Disc був замінений на оновлений і більш досконалий варіант конструкції.

Jot Dash – вибір професіоналів

adonit jot dash

Останньою розробкою компанії є стилус Jot Dash, що відрізняється ультратонким наконечником товщиною всього 1,9 мм. Це недорогий і компактний стилус, однаково добре пристосований для створення графіки і рукописного тексту. Інструмент плавно ковзає по екрану, що робить його відмінним придбанням для професійних архітекторів, художників, дизайнерів, модельєрів і мультиплікаторів. Jot Dash практичний і зручний, його приємно тримати в руці. Як і в новинках від Apple, в стилус Adonit реалізований принцип магнітного кріплення до зарядного пристрою. Саме зарядний вставляється в будь-який USB-роз'єм.

Сучасний стилус - це інструмент, пристосований як для навігації, так і для ефективної роботи в графічних додатках. Компактні габарити і спеціально підібрані матеріали для наконечника створюють відчуття роботи з реальним олівцем або кульковою ручкою. Створювати справжні шедеври графіки стало ще легше.

19.01.2016 1369
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua