Головна Новини Модульні ремінці для Apple Watch
21.04.2016 717

Модульні ремінці для Apple Watch

Як випливає з недавньої патентної заявки, компанія Apple може випустити для своїх смарт-годин розумні ремінці, які дозволять розширити функціонал пристрою. На користь цієї версії також говорить наявність невідомого роз'єму, розташованого в місці кріплення ремінця до девайсу.

В даний час компанія ніяк не пояснює призначення роз'єму. Його опис відсутній і в документації на пристрій. Ймовірно, в майбутньому купертіновци планують запропонувати шанувальникам своїх девайсів новий спосіб апгрейда годин, який може стати альтернативою придбання нового покоління Apple Watch.

Нові ремінці будуть складатися з окремих модулів, кожен з яких матиме спеціальні контактні роз'єми для живлення і передачі даних. Усередині таких секцій будуть розташовуватися різні функціональні компоненти. Всі модулі будуть мати однакові габаритні розміри і місця кріплень, що дозволить вільно міняти їх розташування на ремінці. З'єднання з годинником передбачається за допомогою шестиконтактного багатофункціонального гнізда. Розумні модулі можуть включати в себе:

  • додаткові датчики і сенсори;
  • зовнішні акумулятори;
  • додаткові дисплеї;
  • фронтальну камеру.

Apple подала патент на модельные ремешки для часов Apple Watch

Наявність додаткових датчиків дасть можливість розширити можливості смарт-годин, як пристрої для фітнесу та здорового способу життя. Нові сенсори дозволять вимірювати вміст кисню в крові, рівень дихання, температуру тіла і артеріальний тиск, а також здійснювати контроль інших медичних показників. В даний час існуючий корпус Apple Watch не може вмістити в себе всі перераховані сенсори, тому поява розумних ремінців може бути оптимальним технічним рішенням.

Також надає оптимізму можливість розміщення всередині модулів додаткових батарей харчування, що дозволить підвищити інтервал роботи пристрою між заряджаннями.

За однією з версій, випуск модульних ремінців збільшить можливості Apple Watch, зрівнявши їх з функціоналом майбутніх годин другого покоління. Можливо, презентація розумних ремінців буде поєднана з поданням громадськості друге Apple Watch.

21.04.2016 717
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua