Головна Новини Must have аксесуари для нового iPhone!
29.01.2018 1585

Must have аксесуари для нового iPhone!

iPhone X - смартфон, який визначить розвиток технологій на наступні десять років. З такими словами була закінчена презентація iPhone, приурочених до десятиліття з моменту виходу першої моделі смартфона Apple. Купівля iPhone X це дійсно визначна подія, адже це вважай досконалий смартфон, про який багато лише мріють. Трепет від відкриття упаковки, акуратно береш в руки новинку, а через кілька днів перша істерика від появи незначних потертостей, потім подряпин, а далі раптом упускає його на підлогу і серце завмирає! Якщо хочете уникнути подібних розладів, то продовжуйте читати статтю, далі ми розповімо про аксесуари, які подовжують якщо вже не життя iPhone, то новизну його зовнішнього вигляду. А також ще про декілька must have аксесуарах для iPhone X.

Must have аксессуары для iPhone X

1. Захисні стекла. Перше що хочеться захистити після покупки iPhone X це приголомшливий екран! У 2017 році більшість виробників стали випускати 3D скла (мають закруглений силіконовий ободок, який створює відчуття цілісності) з кольоровим кантом. До такого склу швидко звикаєш, воно приємно по тактильним відчуттям, та й розглянути його на екрані недосвідченим поглядом практично неможливо. Також популярністю продовжують користуватися максимально тонкі (0.15мм, наприклад) глянцеві скла. Є моделі, які не покривають весь екран і вони дійсно видно на екрані, проте користувачам подобається шовковиста поверхня і ось та тонкість, яка раніше була доступна тільки захисним плівкам.

Must have аксессуары для iPhone X: защитные стекла

До речі, стає трендовим купувати комплект захисних стекол: на екран, задню панель і навіть камеру! Такий захисний набір дозволяє зберегти оригінальний вигляд смартфона і вберегти його від подряпин. Зверніть увагу, що якщо у вас білий iPhone X, тобто можливість зробити його повністю білим (адже передня панель iPhone X чорна). Так ви отримаєте кастомізованих смартфон. Захисне скло на камеру це також маст хев! Десятий айфон це практично canon 5d mark в світі смартфонів. Тому захистити скло камери це логічно вірне рішення, адже подряпини краси фото не додадуть.

2. Чохли. Додайте смартфону індивідуальності! Який б не була побитої ця фраза, але факт залишається фактом. iPhone X випущений тільки в двох кольорах: чорний і білий. І якщо не купувати чохол з метою захисту, то з метою урізноманітнити чорно-білі дні захочеться дуже швидко. Ультратонкі чохли, чохли-книжки, чохли з підвищеним рівнем захисту, різнокольорові чохли з малюнками, стразами - вибирайте на свій смак. Головне при виборі звернути увагу на матеріал, з якого виготовлений аксесуар. Якщо основа виготовлена ​​з щільного силікону або міцного пластику, то такий чохол буде здатний захистити iPhone і під час падіння, знизивши можливі збитки. Пропонуємо ознайомитися з нашим топом чохлів для iPhone X ось в цій статті

Must have аксессуары для iPhone X: чехлы

3. Бездротові зарядні пристрої. Здається дурним купити iPhone X, однією з головних характеристик якого є бездротова зарядка, і продовжувати заряджати його використовуючи кабель. Цей варіант стає морально застарілим! Бездротові ЗУ стильно виглядають, не займають багато місця і ними дійсно зручно користуватися. Підносиш iPhone і він миттєво починає заряджатися. Зарядні пристрої з бездротовою технологією зарядки QI прекрасно виглядають як на робочому столі, так і на тумбочці біля тумбі. Також фірма Baseus пішла ще далі і випустила бездротовий автомобільний зарядний пристрій з магнітним кріпленням. Бездротові мережеві і автомобільні зарядки з приголомшливим дизайном і надійністю представлені у нас на сайті.

Must have аксессуары для iPhone X: беспроводные зарядки

4. Бездротові навушники. Раз вже почали говорити про бездротових технологіях, то варто продовжити цю тему. Apple запропонувала відмовитися від дротових навушників ще з виходом iPhone 7. Дивлячись на флагман 2017 року, здається грубістю підключати навушники через перехідники! Рекомендуємо подивитися на навушники для меломанів, на кожен день і спортивні моделі і вибрати ті, які підходять саме вам.

Must have аксессуары для iPhone X: беспроводные наушники

5. Селфі-палки. Здається дивним побачити цей аксесуар, в категорії must-have. Однак, згадаємо презентацію iPhone X, де особлива увага була приділена саме таки камері! З приголомшливими новими портретними режимами робити Селфі суцільне задоволення. Та й в цілому, на групових фото теж хочеться щоб були присутні всі, ось і як тут обійтися без Селфі палиці. Моноподів для Селфі було випущено вже ціле безліч. Головне на що варто звернути увагу це: а) спосіб підключення - провідний або Bluetooth; б) комплектація: від знімається bluetooth брелка для управління спуском камери до наявності тріпода і навіть додаткових лінз. Все залежить від того наскільки професійно ви підходите до портретній зйомці.

Must have аксессуары для iPhone X: селфи-палки

Список must have аксесуарів, звичайно ж, більшою мірою буде варіюватися в залежності від того, як ви будете використовувати свій новий iPhone X. Однак, погодьтеся, було б добре обзавестися всіма цими аксесуарами і використовувати потенціал десятого iPhone по максимуму.

29.01.2018 1585
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua