Головна Новини Новий магазин Apple в Сан-Франциско
06.06.2016 1045

Новий магазин Apple в Сан-Франциско

Створюючи проект магазину на площі Union Square в Сан-Франциско, фахівці архітектурного бюро Foster + Partners відкрили нове слово в дизайні Apple Store. Дивлячись на будівлю, важко втриматися від захвату. Споруда стирає грань між внутрішнім простором магазина і громадської територією навколо. Вся справа в тому, що на всю висоту скляній фронтальної стіни розташовані дві зсувних дверей, прозорість яких дає можливість органічно вписати магазин в навколишнє оточення. Відкриття нового Apple Store було приурочено до п'ятнадцятиріччя появи перших фірмових магазинів Apple.

Не секрет, що в компанії Apple приділяють велику увагу екології, і зеленої енергетики зокрема. Тому однією з особливостей проекту є повністю автономне живлення. На даху будівлі встановлені сонячні панелі, а в основу його освітлення покладені найдосконаліші технології енергозбереження.

Новий Apple Store в Сан-Франциско - це не просто черговий магазин культового бренду. Це повноцінне суспільне простір. Торговий центр є місцем для регулярних виступів музикантів, проведення зустрічей з розробниками і творчими людьми. Apple Store - це місце для знайомства з новими технологіями, рясно присмачене сучасними екотренд. Усередині ви побачите довгі столи з новинками техніки, дерева в стильних діжках і величезні інтерактивні вітрини, а у дворі - фонтан від знаменитого скульптора Рут АсАвіа. Одна з зон магазину з вільним Wi-Fi відкрита цілодобово.

Apple Store на Union Square - аж ніяк не дешевий проект. Його загальна вартість перевищує $ 24 млн, з яких $ 1 складає ціна ексклюзивної скляної сходів, що ведуть на другий рівень. Не випадково вибрано і місце для нового магазину. Площа Union Square - це центральний і самий жвавий перехрестя Сан-Франциско. Відкрився 21 травня магазин став флагманом нової концепції Apple Store, максимально інтегрованих в міське середовище.

06.06.2016 1045
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua