Головна Новини Заставки для Apple Watch: огляд додатки Facer
30.03.2016 1008

Заставки для Apple Watch: огляд додатки Facer

Facer - це не просто ще один додаток для зміни шпалер. Його особливість полягає в можливості завантажувати картинки з вашого облікового запису Instagram або Tumblr. Зображення можуть змінювати один одного автоматично при кожному помаху вашої руки. Як джерело картинок може виступати і одна з колекцій сервісу. У їх числі - досить непогані добірки цікавих фото і графіки, що вигідно відрізняє Facer від численних додатків-аналогів.

Не випадково Facer є найпопулярнішою подібної платформою для смарт-годин в світі. Тепер додаток доступний і власникам розумних годин Apple Watch, бажаючим додати своїм годинах нових відтінків індивідуальності. Додаток має гранично простий інтерфейс, щоб ви могли просто насолоджуватися його функціоналом. Утиліту можна скачати в Apple Store безкоштовно.

Приложение для Apple Watch Facer для смены обоев

Отримуйте нові знання

За допомогою Facer ви легко можете вивчати нові слова або готуватися до здачі іспиту на водійські права. Просто завантажте тематичні картки, і дізнавайтеся нове з кожним помахом руки. Використовуйте для саморозвитку будь-який зручний для вас час.

Унікальні колекції

Тематичні добірки контенту включають в себе чудові фотографії, патерни і арт-графіку в різних стилях. Сервіс співпрацює з великою кількістю першокласних художників, фотографів і дизайнерів, відбираючи кращі роботи. Щотижня - нові поповнення колекцій.

Смена обоев на Apple Watch через приложение Facer

Легка настройка - всього 3 кроки

перший:

Після установки Facer потрібно зайти в додаток Apple Watch на вашому iPhone і вибрати розділ «Мої Годинники», в якому відкрити меню «Синхронізувати альбом». У списку джерел для шпалер вказуємо «Facer».

другий:

Після настройки на телефоні потрібно на Apple Watch зайти в пункт меню «Фотоальбом».

третій:

Тепер необхідно зайти в додаток Facer на смартфоні і вибрати те джерело фонових картинок, який найбільш вам до душі. Це може бути Фотопоток одного з ваших акаунтів (Tumblr, Instagram), або обрана вами тематична добірка. Після натискання кнопки «Select» відбувається синхронізація.

30.03.2016 1008
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua