Головна Новини Найважливіше, що потрібно знати про Apple Watch
31.03.2015 1093

Найважливіше, що потрібно знати про Apple Watch

В ході заходу «Spring Forward» компанія Apple оголосила про нові МacBook і Reasearchkit, а також представила Apple Watch. У той час як ще є деякі питання без відповідей, Apple дала відповідь на більшість з них, підтвердивши встановлення цін і запуск деталей для годин. Нижче Ви знайдете список питань, на які відповіли компанія Apple і послідували після заходу практичні відгуки.

Чи впливає розмір Apple Watch на ціну?

Apple підтвердила, що модель годинника на 42 мм коштує на $ 50 дорожче, ніж годинник на 38 мм. Наприклад, спортивно-туристичні годинники з зеленим ремінцем Sport band коштуватимуть $ 349, коли така ж модель тільки діагоналлю на 48 мм - $ 399. Значно відрізнятиметься ціна в преміальних Apple Watch Edition. Ціна годинника в корпусі на 38 мм з 18-каратного рожевого золота з білим ремінцем Sport band становить $ 10 000, а в корпусі на 42 мм - $ 12 000.

 

Чи можна замінити ремінці?

Перед оголошенням в понеділок компанія Apple тільки демонструвала певні ремінці з обраними моделями Apple Watch. Тепер, коли створена сторінка годин на веб-сайті Apple, очевидно, що ремінці для Apple Watch взаємозамінні і це залежить від розміру годин. Будь-ремінець 38 мм підійде до будь-яких годинах діагоналлю 38 мм, в той час як ремінці 42 мм - до будь-яких годинах на 42 мм. Крім того, Apple надає два ремінці в коробці для клієнтів, які купують спортивні моделі годин.

Чи буде працювати Apple Pay на годиннику з більш старими моделями iPhone?

Apple Watch сумісні з iPhone 5 і новими моделями iPhone, а це значить, що Apple Pay буде працювати з цими моделями. Apple Pay дозволяє провести платежі прикладаючи годинник до терміналу, а потім дозволити оплату за допомогою датчика Touch ID в iPhone (iPhone 5s, iPhone 6/6 Plus) або за допомогою пін-коду (iPhone 5S / 5С). Старі моделі, такі як iPhone 4 і 4S, не підтримуються.

Можна плавати або приймати душ з Apple Watch?

Ні, Вам доведеться зняти годинник, якщо Ви плануєте промокнути. Apple Watch мають водонепроникний рейтинг IPX7, а це значить, що вони стійкі до бризок, але не повинні бути занурені у воду. Ви можете мити руки або гуляти під дощем, але Ви не повинні носити годинник в душі або під час купання.

 

Що таке термін служби акумулятора Apple Watch?

Компанія Apple підтвердила, що тривалість роботи батареї Apple Watch складе близько 18 годин на одній зарядці. Apple відзначає, що термін служби батареї залежить від використання і що фактичні результати можуть відрізнятися. Компанія стверджує, що Apple Watch можуть працювати до 3 годин в режимі телефонного виклику, 6,5 годин в режимі відтворення музики через Bluetooth і 6,5 годин активного часу тренування з датчиком серцевого ритму. Apple також підтвердила існування режиму Power Reserve, який дозволяє щогодини працювати до 72 годин в режимі перевірки часу.

Чи доступна послуга AppleCare + для Apple Watch?

Так, AppleCare + буде доступна для Apple Watch. Розширена гарантія додає додаткові два роки гарантійного обслуговування і пропонує до двох інцидентів випадкового пошкодження покриття. Вартість AppleCare + і платa за послуги на випадок заподіяння шкоди не відома. Для iPhone і iPad AppleCare + коштує $ 99 з платою за відшкодування збитку в розмірі $ 79 і $ 49 відповідно. Apple Watch будуть поставлятися зі стандартною гарантією на обладнання від Apple, яка покриває дефектів у матеріалах та дефекти при виготовленні.

 

Як Apple Watch будуть інтегруватися з iOS?

Ми вже знаємо, що Apple Watch були тісно інтегровані з iPhone, а в понеділок ми дізналися, як пристрої будуть спілкуватися один з одним. IOS 8.2 встановлює новий додаток, що дозволяє власникам годин об'єднати в пару і синхронізувати Apple Watch c iPhone. Власники можуть також керувати програмами та налаштовувати параметри годин через додаток. Цікаво, що програма встановлена ​​на всіх iPhone, незалежно від того чи є у Вас Apple Watch. У поточній версії IOS 8.2 додаток для Apple Watch неможна видалити, тому воно марно для тих, хто не має годин.

Які програми будуть завантажуватися на Apple Watch?

Apple продемонструвала різні вбудовані і сторонні додатки під час заходу «Spring Forward», але ці програми є невеликим прикладом того, що буде доступно для власників годин. Apple Watch мають 20 вбудованих додатків: повідомлення, телефон, електронна пошта, календар, активність, тренування, карти, Passbook, Siri, музика, віддалена камера, пульт дистанційного керування, погода, Stocks, фотографії, будильник, секундомір, таймер, World Clock і настройки, які дозволяють перевірити погоду, встановлювати будильник, переглядати повідомлення і багато іншого на зап'ясті. Також буде спеціальний розділ в App Store тільки для додатків Apple Watch.

31.03.2015 1093
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua