Головна Новини Сервіс iCloud: Дізнайтеся більше про функції «Сімейного доступу»
25.03.2016 1698

Сервіс iCloud: Дізнайтеся більше про функції «Сімейного доступу»

Використовуючи хмарний сервіс iCloud, ви зможете ділитися зі своєю сім'єю будь-якими покупками, придбаними вами в App Store і iTunes. Це відмінний спосіб бути ближче до своїх близьких, навіть якщо вас розділяють відстані в тисячі кілометрів. Ви отримуєте можливість легко обмінюватися фотографіями в колі рідних, а також використовувати сімейний календар для планування спільних заходів. Функція «Сімейний доступ» - ще одна вагома причина використовувати сервіс iCloud. Можливості «Сімейного доступу» включають в себе:

  1. спільне використання купленого контенту;
  2. сімейна підписка Apple Music за вигідною ціною;
  3. загальні фото- і відеоальбоми;
  4. загальний календар і планувальник подій;
  5. обмін даними про геолокації членів сім'ї;
  6. спільний пошук зниклих пристроїв;
  7. батьківський контроль.

 

Начало работы с семейным доступом на iOS.

«Сімейний доступ» в Apple iCloud - це спільнота близьких людей, в яке входить організатор і 5 інших учасників. Організатор бере на себе відповідальність за покупки всіх учасників в iTunes і App Store, якими зможуть користуватися всі члени сім'ї. Звичайно, скористатися функцією можуть не тільки родичі, а й близькі друзі. Обмежено лише число учасників. Всі витрати списуються з рахунку організатора, який в праві контролювати покупки і давати дозвіл на їх здійснення. Ще один важливий момент - всі учасники повинні мати акаунти з однієї країни.

З чого почати?

Щоб налаштувати «Сімейний доступ», необхідно зайти у відповідний розділ Настройок iCloud. Далі потрібно відзначити зручний для вас спосіб оплати і додати членів вашої сім'ї.

Як додати учасника?

Для додавання кожного учасника досить вказати його e-mail, пов'язаний з ідентифікатором Apple ID. Також потрібно відзначити, ким вам доводиться додається людина. Після цього користувачеві відправляється запит про підтвердження (запрошення), який можна прийняти або відхилити. Кожен учасник може вибрати - якими видами контенту можна ділитися з близькими, а які залишити приватними.

Підписка Apple Music

Apple Music - це доступ до величезної колекції музики, яка стане для вас і ваших рідних ще ближче. А з функцією «Сімейний доступ» - ще одна можливість заощадити. Використовуйте сімейну підписку, що кожен міг насолоджуватися медіатекою Apple і величезною кількістю радіостанцій. Вартість для кожного з учасників сімейного співтовариства - в кілька разів нижче, ніж при оплаті індивідуальної передплати.

Надійний батьківський контроль

Якщо у вас є діти - «Сімейний доступ» в iCloud буде чудовим способом надійного, але в той же час ненав'язливого контролю якості споживаного медіаконтенту. Ви будете знати, які програми, аудиотреки, фільми і книги купують молодші члени вашої родини. Якщо якийсь контент здасться вам спірним або неприйнятним, ви легко зможете відхилити покупку. Контролювати можна і безкоштовний контент, тому жодна завантаження не пройде повз вашу увагу. Також ви можете обмежувати різновиди завантаження.

контроль над приложениями, которые устанавливают дети

Cімейні фото

Тепер вам не потрібно витрачати час на розсилку фото після домашнього свята або спільного відпочинку на природі. Просто відкрийте доступ до сімейного контенту для всіх ваших близьких. Фото і відео додаються до загального альбом, в якому можна залишати коментарі. При появі нового запису вам і вашим рідним прийде повідомлення, щоб ви не пропустили нічого важливого. Фото з сімейного альбому ви зможете подивитися на будь-якому пристрої Apple, а також за допомогою сайту iCloud.com.

семейный доступ к фотографиям на apple устройствах

Функция "Найти Друзей" на карте в "Семейном доступе"Обмін інформацією про місцезнаходження

Функція може бути дуже корисна для тих, хто часто і багато переміщається по місту. Якщо шляху вашого прямування перетинаються з поточним місцем розташування ваших рідних і близьких, вам буде легше домовитися про зустріч або провести разом обідню перерву в одному з міських кафе. Для батьків це відмінний спосіб бути спокійними за своїх дітей, знаючи їх поточну локацію. У будь-якому випадку, кожен учасник сам вибирає, чи потрібно ділитися з членами своєї сім'ї даними геопозіціі.

Календар

Іноді так важко спланувати сімейний захід. Особливо, якщо дата зустрічі часто відкладається, а через щільний життєвого графіка так важко не забути повідомити всій родині про перенесення прийдешньої зустрічі. Тепер все набагато легше. Просто вкажіть дату і час в календарі, і всім вашим рідним прийде повідомлення з інформацією про подію.

Відчутна економія сімейного бюджету

Почавши використовувати функцію «Сімейного доступу» в iCloud, ви будете приємно здивовані, наскільки у вас багато спільного з вашими близькими. Тепер все покупки будуть доступні всім членам сім'ї, і ви легко зможете ділитися улюбленим контентом, оплачуючи його лише один раз.

Cпільний пошук

Якщо з якої-небудь причини ви не можете знайти ваш iPhone або iPad, з функцією «Сімейного доступу» можна підключити до пошуку всю сім'ю. Функціонал «Знайти iPhone» буде доступний для кожного члена вашої родини. Більше учасників - більше можливостей знайти пропажу.

Фірмові сервіси від Apple - це важлива частина загальної екосистеми. Беріть від ваших пристроїв максимум простоти і користі, на повну використовуючи функціонал «Сімейного доступу».

25.03.2016 1698
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua