Головна Новини Технології штучного інтелекту в оновленому додатку Фото
30.06.2016 687

Технології штучного інтелекту в оновленому додатку Фото

У числі анонсованих оновлень в рамках минулої конференції WWDC 2016 розробникам і користувачам було представлено новий додаток Фото. Воно з'явиться як на iOS 10, так і в складі базового ПО системи macOS Sierra для настільних пристроїв і лептопів Apple. Ті, кому вже пощастило протестувати додаток, змогли оцінити ті приємні нововведення, які з'явилися разом з останнім оновленням. Програма представляє собою новий рівень фотопріложеніе, що стало можливим завдяки широкому впровадженню інновацій в частині штучного інтелекту. Отже, що нового?

Розрізняти емоції

Головна особливість оновленого Фото - це здатність розпізнавати широкий спектр людських емоцій. На відміну від минулого покоління фотопріложеніе, здатних виділяти лише посмішку, оновлене Фото може бачити ще 6 емоцій - здивування, відраза, підозра, ненаситність, крик і навіть нейтральне вираз обличчя. Що цікаво, цю здатність програми можна використовувати і при пошуку зображень.

Apple iOS 10 приложение Фото

Розпізнавати об'єкти

4432. Саме стільки відомих сцен і об'єктів може розпізнавати додаток. Це досить значний список, в який потрапили не тільки знамениті визначні пам'ятки, але навіть основні види рослин. Тепер додаток легко знайде позицію об'єкта.

Зберігати спогади

Якщо попередні можливості програми були цілком очікувані, то поява нової функції Спогади буде справжнім подарунком для користувачів. Завдяки можливостям штучного інтелекту програма може знайти будь-яку з 33 категорій спогадів. Кожна з категорій об'єднує зроблені раніше фотографії з кількох перехресним ознаками. Це можуть бути емоції на обличчях, місце або час фото, зображені на ньому люди і об'єкти. Наприклад, така проста річ, як пошук фотографій, зроблений в один день минулого, дозволить освіжити в пам'яті найприємніші враження.

30.06.2016 687
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua