Головна Новини Топ-10 чохлів для iPhone X
16.01.2018 5305

Топ-10 чохлів для iPhone X

iPhone X це мабуть один з найбажаніших смартфонів, розбити який здається просто немислимо. Однак, через те, що смартфон виготовлений зі скла, він цілком може стати арт-об'єктом з химерними павутинням на задній панелі. Щоб такого не сталося багато користувачів набувають красиві аксесуари, які просто заполонили ринок за останні пів року. На сайті у нас представлені тільки якісні чохли для iPhone X, однак ми хочемо звернути вашу увагу на наступну десятку кращих чохлів (на нашу скромну думку).

Polo Staccato для iPhone X

1. Polo Staccato. Ім'я бренду Santa Barbara Polo & Racquet Club відомо практично всім. За довгі роки свого існування він завоював серця мільйонів людей, надаючи якість і стиль вищого рівня. Чохол Polo Staccato це пряме спадщина американської компанії. Він має Лицен бренду і офіційно сертифікований. Аксесуар приголомшливо виглядає: сочитание шкіри і металевих елементів, приємні відтінки, акуратна рядок, логотип бренду. Все це створює відчуття того, що в руках ви тримаєте дійсно преміальний аксесуар, якого заслуговує iPhone X.

SwitchEasy Fleur для iPhone X

2. Switcheasy Fleur. Компанія SwitchEasy також є яскравим представником серед виробників аксесуарів для техніки Apple. Вони використовують свій досвід на створення дійсно гарних аксесуарів. Чохол Fleur створений для того, щоб його тримали в ніжних жіночих руках. Він приємний на дотик, все квіткові елементи об'ємні, а прозорий фон відкриває вид на сам iPhone X. Накладка досить щільна і здатна надійно захистити смартфон від зносу.

Coteetci Silicon Case для iPhone X

3. Coteetci Silicone Case. Силіконові чохли Coteetci можна з легкістю поставити в один ряд з силіконовими чохлами Apple, так вони не поступаються за якістю американському бренду. Тут і софт-тач, і м'яка мікрофібра всередині, і якісний матеріал. Цей практичний аксесуар підійде тим, кому подобаються оригінальні аксесуари Apple, але "навіщо платити більше?".

Luna Aristo Farfalla + Astro для iPhone X

4. Luna Aristo Farfalla/Astro. Бренд Luna Aristo це нове відкриття для нас! Яскравий молодіжний дизайн, висока якість виконання, відмінний підбір матеріалів. Накладки Farfalla і Aristo миттєво завоювали нашу любов. З одного боку прості, але наскільки гарні це чохли. Переливаються метелики і блискучі зірки завжди притягували увагу, а тепер вони можуть бути і на iPhone X.

SwitchEasy iGlass для iPhone X

5. Switcheasy iGlass. Цей аксесуар, як і сам iPhone X виготовлений зі скла. Здавалося б парадокс розповідати про те, як захистити скляний iPhone і демонструвати скляний чохол. Однак, повз нього неможливо пройти повз. Досить взяти в руки iPhone X з чохлом iGlass на ньому, щоб бути підкореним цими суворими лініями, з'єднанням металу і скла. І хоча спочатку чохол був виготовлений для іншої моделі iPhone кольору Jet Black, він настільки сподобався користувачам, що бренд став випускати аксесуар в різних кольорах для всіх моделей iPhone.

Baseus Simple для iPhone X

6. Baseus Simple. Назва аксесуара говорить сама за себе: "Simple" - простий. Цей аксесуар сподобається шанувальникам мінімалізму в дизайні і бажаючим максимально продемонструвати iPhone X світу. Силіконовий чохол тонкий, прозорий і повністю повторює контури iPhone X.

UAG Plasma для iPhone X

7. UAG Plasma. Бренд UAG багатьом відомий своїм оригінальним захисним дизайн в футуристичному стилі. Чохол Plasma це яскравий представник фірмового стилю. Тут і напівпрозорий полікарбонат, і рельєфна поверхня, і протиударний дизайн, який, до слова, повністю перевтілитися iPhone X.

Apple Leather Case для iPhone X

8. Apple Leather Case. Це вважай класика в світі чохлів для iPhone X. Дорого, так! Шикарно, звичайно! Шкіряні чохли Apple це аксесуари, які хоче кожен епломан.

Polo Tasche + Coteetci Max-Up для iPhone X

9. Coteetci Max-Up + Polo Tashe. Ці два чохла ми поставили на одну позицію, хоча вони і від різних брендів, проте вони мають одну загальну особливість - відділ для кредитної картки. Поки Apple Pay не дійшов до нас, то доводиться носити з собою кредитну карти. А так як часто все що необхідно мати з собою це телефон, кредитку і ключі. Те тонкі накладки Polo Tasche і Coteetci Max-Up повністю вирішують проблему необхідності носити з собою сумку. Акуратний шкіряний кишеню вміщає в себе одну або дві карти. Обидва аксесуара виготовлені і шкіри і полікарбонату, відрізняємо є дизайн і матеріали: текстиль (використовується в Coteetci) і повсть (Polo).

SwitchEasy Crush для iPhone X

10. Switcheasy Crush. Цей аксесуар відноситься до класу захисних (протиударних) чохлів. Посилені кути і щільний силікон здатні, за заявою виробника, надійно захистити iPhone X при падінні з висоти до 1м. Прозорість дизайну дасть можливість похвалитися оригінальним дизайном iPhone X;)

Кожен з цих аксесуарів гідний iPhone X. Всі вони стануть прикрасою смартфона і надійним оберегом від настільки небажаних подряпин, потертостей і сколів. Забирай свій чохол для iPhone X вже сьогодні на iworld.ua.

16.01.2018 5305
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua