Головна Новини Топ-10: кращі повербанкі 2020 року!
06.03.2020 16057

Топ-10: кращі повербанкі 2020 року!

Пропонуємо огляд десяти кращих портативних акумуляторів цього року. Розглянемо їх основні характеристики і оригінальні функції.

1. iWalk Chic Air – бездротовий, ємність 10000mAh. Мінімалістичний принт, глянцева окантовка і згладжені краї виглядають стильно. Прилад швидко заряджає смартфони, підтримують стандарт Qi. Досить його включити і прикласти телефон. Основний плюс - два роз'єми USB. З їх допомогою приєднуються будь-які пристрої, за допомогою кабелів. Доступна зарядка відразу трьох гаджетів. Просто, стильно і зручно.

2. iWalk Scorpion Air – тонкий, легкий і бездротовий. Плюси: класичний дизайн, сумісність з різними пристроями, функція швидкої зарядки. Ємність 12000mAh «підвищується» завдяки головній фішці - одночасної зарядки акумулятора і телефону. Бездротова технологія дозволяє один гаджет докласти, а ще два - під'єднати шнурами. Технологія Quick Charge значно прискорює процес. Ще одна новина: iWalk Scorpion Air заряджає MacBook. Вихідної потужності достатньо. Універсальний, який рятує в багатьох ситуаціях.

3. iWalk Scorpion – супертонкий, з вбудованими кабелями. Ємність становить 12000mAh, досить для декількох повних зарядів смартфона. Головні особливості: одночасний заряд до трьох пристроїв, можливість «підживлення» MacBook, прискорена робота. Акумулятор повністю заряджається за 4 години, спереду на LED-панелі відображається відповідний показник. Компактний, легкий і швидкий.

4. iWalk Secretary Plus – універсальний і стильний. Ємність 20000mAh знадобиться для множинних повторних зарядок різних гаджетів. Всі необхідні шнури різних типів прикріплені до задньої кришки. Доступна зарядка MacBook. Це третє покоління iWalk лінійки Secretary, покращений і доповнений варіант. Велика ємність поміщена в невеликий і Суперстильний білий корпус. Незмінною залишилася висувна підставка під смартфон. Зручно використовувати під час зарядки, щоб продовжувати дивитися відео, знімати Сторіс, робити фото і т.д. Потужно, стильно і функціонально.

5. iWalk Urban – легкий класичний, ємність 10000mAh. Мінімалістичний дизайн доповнений великим дисплеєм, що відображає рівень заряду. З боків розміщені чотири порти, можлива підзарядка відразу двох пристроїв, наприклад, двох телефонів або самого акумулятора і смартфона. Чорний корпус удароустойчів завдяки міцному пластику. Простий і зручний варіант.

6. Adonit Wireless TravelCube і Adonit Wireless TravelCube Pro – портативні акумулятори та мережеві бездротові зарядки одночасно. Серія створена для подорожей в різні куточки світу. У кожного з пристроїв в наборі по кілька адаптерів, у випадку з Adonit Wireless TravelCube Pro їх цілих чотири. В обох варіантах присутні кілька різних типів портів, Qi зона для бездротової посадки, адаптери, екран з показником рівня наповненості, зручний тревел-чохол. Практичний і безпрограшний вибір для подорожей.

7. COTEetCI PB-2 – стильний і компактний, 5200mAh. Вишуканий колір, обтічна форма і кілька практичних фішок виділяють акумулятор серед інших. Можна використовувати для зарядки не тільки смартфона, а й Apple Watch. Доступна бездротова зарядка, причому, одночасна. У цьому допоможе підставка у вигляді підніжки. Розмістивши павербанк під нахилом, досить повісити з верхнього краю годинник, а до широкої поверхні прикласти смартфон. Хороший варіант, коли потрібна швидка паралельна підзарядка гаджетів різного типу.

8. COTEetCI Wireless Power Bank – зовнішній акумулятор для швидкої підзарядки розумних годин. Пристрій на 700mAh повністю заряджає по мікро кабелю, ще залишиться про запас. Легка і компактна річ у вигляді брелока з кільцем. На екрані відображається рівень заряду, колечко можна використовувати у вигляді підставки або закріпити акумулятор на сумці, поясі. Компактно, швидко і просто.

9. Baseus S10 – зовнішній акумулятор з функцією швидкої зарядки. Пристрій на 10000mAh дозволяє «підживити» смартфон як за допомогою кабелю, так і без нього. Стандартний класичний павербанк для того, хто не планує одночасну підзарядку декількох телефонів. Особливість - наявність невеликої висувної підставки під смартфон. Таким чином можна дивитися відео або проводити відеодзвінок, поки телефон заряджається до 100%. Коли потрібно буде підживити саму батарею про це повідомить світиться індикатор.

10.    Baseus Mini S – зовнішній акумулятор для швидкої зарядки різних приладів. Ємність становить 10000mAh PD, досить для декількох повних «подпиток» через різні порти. Стильний мінімалістичний дизайн, невеликий розмір і вага роблять річ необхідною. Варто додати світлодіодний екран, міцний пластик корпусу. Одна з особливостей - захист від різних загроз на кшталт перенапруги, перезарядження, перегріву і навіть замикання. Проста і потрібна річ.

Можна купити універсальний акумулятор на всі випадки життя або зібрати набір з легких і компактних варіантів для підзарядки телефонів, годинників, макбука. Кожна з моделей відповідає заявленим характеристикам і виправдовує ціну.

06.03.2020 16057
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua