Головна Новини Топ-3: кращі чохли-акумулятори для iPhone
08.05.2018 2832

Топ-3: кращі чохли-акумулятори для iPhone

Якщо ви запитаєте будь-якого користувача техніки Apple, чому його вибір припав на продукцію цієї торгової марки, то отримаєте відповідь: досконала функціональність, якість збірки, неймовірний стиль, продуманий до дрібних деталей вашого девайса і аксесуарів до нього. Ці предмети, роблять щоденне використання i-техніки неймовірно практичним, що не позбавленим індивідуального стилю.
Доповнювати свій гаджет аксесуарами стало вельми модно і зручно. Це дозволяє мобільно використовувати і брати з собою все необхідне для роботи, подорожі або просто в дорогу. Окрему увагу користувачів продукції Apple привертає розумна техніка, яка дивує своєю практичністю. Мова сьогодні піде про самих незвичайних, на наш погляд, чохлах для iPhone з вбудованим в них акумулятором.

Топ-3: лучшие чехлы-аккумуляторы для iPhone

Чохол для iPhone - захист смартфона від механічних пошкоджень і при падінні. На сьогоднішній день ринок пропонує широкий асортимент найрізноманітніших бамперів для вашого смартфона. І лише деякі виробники потрудилися створити високо функціональний чохол-акумулятор. Основний фичей, як ви вже зрозуміли, є подвійна функція: захист корпусу девайса, зарядка батареї. Це ще один аналог зручною зарядки пристрою без постійно випадають докучливих шнурів і важких Бенк в сумці або кишені. До переваг чохлів з вбудованим акумулятором варто також віднести:

  • придбання відразу декількох гаджетів до девайсу, відповідні моделі смартфона;
  • компактність розмірів гаджета, порівняно легкий вага;
  • відсутність обмеження у використанні при заряджанні;
  • в зимовий період бокс не дасть вашому пристрою швидко охолоджуватися і відключатися.

Вам, напевно, цікаво, як же працює такий додаток, а потім як можна використовувати для підзарядки. Ззаду боксу розміщується акумулятор і закріплюється разом з накладкою, що в свою чергу приєднується завдяки штекера до гнізда зарядки пристрою. З його допомогою ви можете наповнити енергоємність основний зарядки девайса, рівень якого легко відстежити на дисплеї. Рівень потужності додаткового акумулятора вам повідомить індикатор, вбудований в сам бампер. Так просто проконтролювати рівні потужності обох акумуляторів. Наповнити енергоємність чохла-акумулятора теж можна швидко: підключіть гаджет за допомогою USB-кабелю в мережу, відповідно до інструкції.

Інтернет-магазин iWorld підготував спеціально для своїх читачів огляд і порівняння трьох ТОП-ових чохлів-акумуляторів, які користуються величезним попитом серед наших покупців і викликають у них масу позитивних відгуків.

iWalk Chameleon
А почнемо ми з iWalk Chameleon immortal i6 2400мАч для iPhone 6/6S. Говорити про торгову марку iWalk немає потреби. На сьогоднішній день - це один з лідерів по виробництву всіляких гаджетів до пристроїв Apple. iWalk Chameleon immortal - захисний чохол з зарядкою, який стане незамінним для вашого девайса при повній розрядці. Багато бокси з вбудованим акумулятором мають один недолік - важка вага разом з пристроєм. З цією моделлю ви можете не переживати про це, адже її вага становить - 83г. Корпус бампера становить 12,9 мм, що тільки збільшує мобільність і зручність використання такого аксесуара. Дизайн бампера націлений не тільки підкреслити індивідуальний стиль смартфона, але і надати максимум захисту від механічного впливу навколишніх предметів. Чотири прогумовані бічні панелі захищають пристрій від відколів і тріщин при падінні. До того ж нижня панель відкриваються для доступу до гнізда під навушники. Прогумовані блоки перешкоджають ковзанню, що дає можливість комфортно тримати пристрій в руці. Гаджет надає відкритий доступ до всіх портів і елементам управління, а також високу чутливість при взаємодії з усіма кнопками. Індикатор потужності додаткового акумулятора розташовується на передній частині бампера. Кнопка включення - на задній. Все це дозволяє максимально швидко і комфортно управляти гаджетом. І, звичайно, слід відзначити високий рівень ємності - 2400 мАг, що забезпечує відновлення енергоємності девайса з нуля.

Baseus Ample
Baseus Ample Backpack 3650mAh – чохол з зарядкою створений спеціально для iPhone 7 Plus. Виготовлений з м'якого пластикового матеріалу. Основною перевагою є висока енергоємність 3650 мАг. Бокс приємно тримати в руці, завдяки рифленому покриттю задньої частини накладки. Завдяки цьому матеріалу ви легко одягнете аксесуар на девайс, відігнувши еластичну бічну частину бампера. Кнопка включення додаткового акумулятора, як і індикатор знаходяться на задній частині корпусу. Baseus Ample Backpack 3650mAh надає вільний доступ до всіх роз'ємів і кнопок на девайсі.

Baseus Plaid
Baseus Plaid Backpack – компактний і легкий бокс для iPhone 6 / 6S, також доступні моделі для iPhone 7, 8. Вага становить всього 70 грам. Оснащений високим рівнем потужності - 5000mAh. Також може похвалитися стильним дизайном:

  • задня поверхня боксу - рельєфне тиснення, що переливаються пікселі;
  • бокова частина - прогумована Soft Touch;
  • індикатор рівня потужності зарядки і кнопка включення ззаду;
  • магнітна пластина на задній частині чохла, яку можна використовувати з авто власником.

Передача даних, підключення штекера навушників, зарядка здійснюється зручно, не знімаючи бокс. Предмет можна використовувати як в поході, так і поїздці в машині.

Коротко про те, на що слід звернути увагу при виборі чохла з вбудованою батареєю. По-перше, підбирайте суто під модель смартфона. По-друге, зверніть увагу на енергоємність батареї. Ну і, звичайно, приємним доповненням стане стильний дизайн.

І в кінці, за традицією, порівняємо ціни на ці три ТОП-ові серії чохлів-акумуляторів. Безсумнівно, iWalk Chameleon для 6 / 6S не поступляться за своїм дизайном, функціоналу і ціні іншим серіям боксів під ці моделі iPhone. Baseus Plaid Backpack для iPhone 6 / 6S оснащений найбільш ємним акумулятором - 5000mAh, що, в свою чергу, виправдовує більш високу ціну. Хочеться відзначити, що різниця в ціні цих трьох моделей незначна, перебувають, приблизно, в одній ціновій категорії.

Топ-3: лучшие чехлы-аккумуляторы для iPhone

08.05.2018 2832
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua