Головна Новини Топ-5: Кращі чохли для iPhone 11
19.11.2019 10586

Топ-5: Кращі чохли для iPhone 11

20 вересня 2019 був вперше представлений iPhone 11, які викликав неоднозначні відгуки фанатів. Перші iPhone 11 вже стали з'являтися на українському ринку, а ми хочемо підняти вічне питання: «Як ефективно захистити свій флагман від падінь і ударів?».

Топові бренди з виробництва захисних аксесуарів постаралися, втім як завжди, відповідати не тільки вимогам нових айфонів за функціональністю, але і самих користувачів, яким подобається самовиражатися і заявляти про свою індивідуальність. Саме для вас ми підібрали ТОП-5 кращих чохлів під вашого новенького одного.


UAG Monarch - високий ступінь захисту для iPhone

Чохли американського бренду UAG давно увійшли в серця покупців, як сама «вбивається» захист для вашого айфона. UAG Monarch - всіма улюблена серія бамперів преміум класу. Бренд постарався випустити його і під iPhone 11, настільки ця лінійка вразила покупців. Дізнатися її дуже легко на прилавках магазинів:
• рифлена бокова поверхня у вигляді сот, яка запобігає вислизання телефону;
• п'ятирівнева захист по всьому корпусу вироби, що оберігає гаджет від подряпин, бризок, відколів;
• ребра жорсткості на бічних кутах і камері, які трохи виходять за межі самого пристрою. При падінні вони амортизують і допоможуть запобігти зіткнення з поверхнею, забезпечать цілісність корпусу.
Виглядає виріб в цілому дуже бомбезно, а в руці лежить упевнено і потужно. Дана модель виготовлена ​​в кольорах: Black, Crimson, Platinum, Graphite. Усередині чохла м'яка гума, що захищає телефон від переохолодження в зимову пору року.
Хочеться також відзначити, що даний бампер виготовлений по військовим стандартам MIL-STD-810G, SGS-сертифікації. Це означає, щоб відповідати даному стандарту, виріб повинен пройти 29 тестів на міцність, в тому числі і тест на навантаження в 20г на виріб при включеному стані гаджета. Тому, репутація UAG Monarch говорить сама за себе. Від себе скажемо, щоденне використання бампера UAG Monarch збереже ваш iPhone в первозданному вигляді. При всіх явних перевагах, є єдиний недолік - преміум ціна. І тим не менше, якщо врахувати всі переваги і термін служби виробу - приходьте до одного висновку: треба брати!


Switcheasy Starfield - протиударний чохол в жіночому стилі

Неймовірно жіночний аксесуар для iPhone 11 відмінно підійде для прекрасної половини людства - Switcheasy Starfield. Це свято, це феєрверк і мішура з блискучих зірок і срібної фольги всередині прозорого м'якого силіконового аксесуара. Все це створює ефект 3D і виглядає привабливо і заздрісно для подружок. Аксесуар виготовлений з щільного поліуретану і міцного полікарбонату, завдяки чому він здатний захистити iPhone під час падіння. Перевірено на власному досвіді: при падінні з метра на плитку в офісі смартфон виживає, максимум що у нас постраждало це захисне скло. Також в руці чохол лежить надійно і м'яко. Завдяки силіконовому покриттю, кнопки звуку чуйне реагують на дотики руки. З таким чохлом ви будете блищати в будь-якій компанії і оточенні: виглядати блискуче, бути по-жіночому чутливої.


Polo Knight - класична розкіш і високий стиль

А ви готові до мотивів міських джунглів цієї зими? Говорячи відверто, зміїний принт давно став класикою моди. Можливо, почавши з аксесуарів, ви зробите особисту переоцінку цьому стилю. Пропонуємо почати саме з накладки до вашого айфону серії Polo Knight. І відразу переваги цього чохла:

  • розкішне зміїне рельєфне тиснення, яке не дозволяє ковзати в руці;
  • тонкий матеріал накладки - шкіра, підвищує герметичність пристрою;
  • щільність прилягання вироби до корпусу пристрою забезпечує захист від пилу, подряпин, зносу.

Колірна гамма аксесуара дозволить вам вибрати найбільш відповідний колір під ваш гардероб або настрій.
Можливо, ви не отримуєте такої ідеальної захисту гаджета при падінні з даною моделлю аксесуара, як в минулих двох моделях, але розкішний зовнішній вигляд вам забезпечений.


WK Design Military - висока міцність

WK Design Military - це протиударний виріб в середній ціновій політиці для покупців. Дана модель дуже сподобається тим, хто не любить нічого зайвого на телефоні, а бажає тільки збільшити його захисні функції. Аксесуар виготовлений з високоякісних матеріалів з використанням сучасних технологій: силікон, полікарбонат. У чорному кольорі він приємно радує око і своєю прозорістю бічних силіконових елементів, і напівпрозорої чорної задньої полікарбонатною панеллю. З усіх чотирьох сторін на кутах розміщені "повітряні подушки", які амортизують удар при падінні, значно зменшуючи можливий збиток смарфтони. Щільно ляжу до корпусу айфона, забезпечує захист від подряпин, відколів при падінні. Обтічна форма чохла приємна при тактильному взаємодії.


Switcheasy Colors - райдужний настрій

Всі, хто встиг поюзати чохли Switcheasy Colors на минулих моделях айфон, не відмовляться від них і для iPhone 11. Райдужні накладки приємних приглушених тонів рожевого, блакитного, а також класичні (чорний, білий) дозволять вам підібрати улюблений кольоровий варіант. Нано-покриття і надтонка гігієнічна текстура силікону добре захищають від бруду і пилу. Товщина матеріалу не надає телефону додаткових обсягів і створює чітку обтічність корпусу вироби. Це дає можливість легко скористатися Apple Pay і зарядкою за допомогою док-станції. Раніше дана модель накладки була випущена з бічними кнопками Jelly Bean желейною структури. Це було не тільки привабливо зовні, але приємно в перемиканні звуку. Switcheasy Colors для 11 версії айфонів представлені вже зі змінними Jelly Bean в різних кольорах. Формуй індивідуальний колірної дизайн! Всі роз'єми на виробі чітко відповідають функціональних отворів смартфона для зарядки.

Ми представили для вас ТОП-5 чохлів для iPhone 11. Всі вони індивідуальні і мають свої особливості і переваги в використанні. Все залежить від ваших особистих переваг, дорогі покупці. Єдиним вагомим відмінністю є їх ціна, яка ґрунтується на ударопрочности і рівні захисту гаджетів. Перші дві моделі аксесуарів (UAG Monarch, Switcheasy Starfield) в ціновій політиці найдорожчі. Решта чохли в середній ціновій політиці, що відповідає їх якості. Вибір залишається за вами ;)

19.11.2019 10586
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua