Головна Новини Топ-5 must have гаджетів для смартфона Літо-2018
18.05.2018 1939

Топ-5 must have гаджетів для смартфона Літо-2018

А ви вже спланували чим займатиметеся влітку? Багато хто мріє про відпустку і продумують його заздалегідь. Не менш важливим питанням є вибір арсеналу гаджетів для вашого смартфона, які стануть в нагоді як для туристів, так і для урбаністів цього літа. А щоб ви довго не ламали голову, що взяти з собою в поїздку, ми підготували для вас цілий список ТОП-5 must have гаджетів для смартфона на літо-2018. Вони також стануть вам добрими помічниками і в місті, де ви зможете оцінити їх функціонал і практичність по достоїнству.

Гаджети для вашого смартфона на літо повинні не тільки виконувати свою безпосередню функцію, а й володіти компактністю, практичністю, і, звичайно, привабливим особливим стилем, який би добре відображав вашу індивідуальність. Саме тому ми підготували для огляду найбільш затребувані гаджети, які так необхідні влітку в подорож: зовнішній акумулятор, портативна бездротова колонка, зволожувач повітря, селф-палиця, світло для Селфі. Всі ці аксесуари, безперечно, стануть в нагоді вам у відпустці або допоможуть цікаво провести це літо.

Одним з найбільш затребуваних гаджетів був і залишається зовнішній акумулятор для смартфона, який ви зможете використовувати в якості підзарядки вашого телефону в будь-якому місці, де б ви не знаходилися. iWalk Scorpion 12000mAh - ТОП-ова модель павербанка, яка до цих пір не втратила інтересу покупців, завдяки своїй високій функціональності і незвичайного індивідуального стилю. Зовнішній вигляд виробу нагадує комаха - скорпіон, поради та назва у вироби. Корпус товару чорний з рифленою шахової поверхнею. Це робить приємними тактильні відчуття. Сам акумулятор має компактні розміри і легка вага (258 р), завдяки яким ви можете помістити його навіть у найменшій ручної сумочці. Виробник запевняє, що за допомогою цієї моделі Power Bank ви можете перезарядити свій iPhone 7 до 4-х разів. Ємність зовнішнього акумулятора складає 3.7V 12000 mAh. Виріб оснащений чотирма вбудованими кабелями: Lightning, Micro-USB, Type-C і USB, які дозволять вам заряджати будь-які види девайсів одночасно. Вони зручно вбудовуються в корпус акумулятора і не заважають в сумці при їх постійному використанні. Індикатор зарядки розташовується спереду і повідомляє вам про рівень заряду пристрою. Щоб перезарядити Power Bank можете скористатися QC3.0 портом, мережевим ЗУ з підтримкою QC3.0.

Літня відпустка буде нудним, якщо ви не подбаєте про покупку портативної бездротової колонки, яку також зможете брати з собою в дорогу. Справжні меломани просто не можуть позбавити себе задоволення прослуховування улюбленої музики на відпочинку, тому бездротова портативна колонка стане для них рішенням цієї невдачі. Портативна колонка Coteetci Lengxing послужить вам не тільки динаміком, але ще і повноцінним плеєром, так як в ньому є роз'єм для SD-карти, а на корпусі ви знайдете всі необхідні елементи управління. Зовнішній вигляд виробу яскравий, ви можете вибрати собі варіант колонки з трьох колірних рішень: червоний, синій, сірий. SoftTouch покриття дозволяє виробу приємно лежати в руці і зручно користуватися ним. Працює колонка по Bluetooth. Час роботи спікера становить 8 годин. Якщо заряд вашого девайса на нулі, то ви зможете заповнити рівень його потужності за 3 години. Якщо ви переживаєте про якість звучання такого компактного динаміка, то вам слід знати, що протестувавши звук у нас в шоурумі ми були вкрай здивовані чистотою звучання і гучності цього малого гаджета. Радіус роботи Bluetooth до 10 метрів. Позмагатися з нею може тільки Polo AusioMuse зі зручною ручкою для перенесення. Зовнішній вигляд колонки нагадує мініатюрну сумочку, на корпусі якої розміщуються кнопки включення і управління. Робота також здійснюється через Bluetooth. Частотний діапазон становить: 80 Гц - 20 кГц. Підтримка аудіо форматів: WAV / FLAC / MP3.

А ось ще один незамінний гаджет для роботи в офісі або вдома в літній період - зволожувач повітря 3Life Cactus. Можливо, ви самі помітили, що в літню пору основним недоліком є ​​задуха і сухість повітря в приміщенні. При постійному пересушеному повітрі захисний бар'єр - вологий секрет, в організмі людини виснажується, що призводить до схильності людини до захворювань верхніх дихальних шляхів і носоглотки і, як підсумок, хронічних захворювань. Зволожувач повітря 3Life Cactus здатний перетворити воду, що знаходиться всередині пристрою в пар. Для цього йому необхідно лише 4 години, після чого здійснюється його автоматичне вимикання. Стильний дизайн, виконаний у вигляді вічно зеленого кактуса, відмінно буде виглядати на вашому робочому столі. Працює пристрій досить просто: підніміть верхню частину предмета, залийте воду до обмежувача, підключіть до джерела живлення за допомогою Micro-USB кабелю і ввімкніть пристрій. Принцип дії такого пристрою заснований на випаровуванні води і через освіту пара здатний зволожувати повітря всієї кімнати протягом 4-х годин. У комплекті з таким пристроєм надається запасний фільтр води. Комфорт і здоров'я на роботі вам забезпечені!

Монопод Coteetci Selfie Stick - must have аксесуар, без якого не обійдеться жоден відпустку, особливо якщо ви проводите його удвох. Замість того, щоб просити і відволікати когось зробити кілька знімків на пам'ять, придбайте цю селф-палицю і насолоджуйтеся цим процесом без всяких незручностей і труднощів. Модель абсолютно надійна, щоб брати її в подорож. Корпус виготовлений з металу. Конструкція досить якісна і функціональна: розсувний корпус; надійні замки, що фіксують стійке положення гаджета; тринога, пульт управління для фото на відстані. Зверніть увагу, що такий монопод сумісний з девайсами до 5,5 дюймів по діагоналі і 6-9 см в довжину. Сюди входять будь-які смартфони на iOS і Android. Wk Mini – антипод даної серії монопода, і все-таки не менш функціональний. Це просто хороший штатив для Селфі, який поміститися у вас в кишені. Матеріал: пластик, нержавіюча сталь. За допомогою регулювання довжини штатива, ви зможете зафіксувати потрібну вам відстань. Селфі-палиця оснащена всього однією кнопкою, яка відповідає за всі дії відразу: включення, підключення Bluetooth, вимикання. Силіконова прошарок на тримачі захищає дисплей девайса від будь-яких механічних пошкоджень. Візьміть з собою цю селф-палицю і сфотографуйте всі яскраві моменти вашого подорожі або поїздки.

Чудовим доповненням до вашого моноподу буде світло для селфі Baseus. Завдяки його компактному розміру і надійному кріпленню, ви легко зафіксуєте світло на смартфоні і зможете продовжити здійснювати яскраві знімки і в вечірній час доби. Функціональний дизайн виробу у вигляді гнучких заячих вушок дає можливість направити світло в потрібному вам напрямку.

Ось і весь список ТОП-5 must have гаджетів для смартфона на це літо. Їх ви можете взяти в поїздку або докупити такий аксесуар додатково до вашого гаджету і насолоджуватися комфортом в щоденному їх використанні в місті. Ви також можете їх використовувати на подарунок.

18.05.2018 1939
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua