Головна Новини Топ-6 потрібних аксесуарів для дому
20.03.2020 1160

Топ-6 потрібних аксесуарів для дому

Дім - це те місце, де хочеться себе відчувати максимально комфортно і затишно. Саме тому люди намагаються зробити це місце досконалим і функціональним, де будь-яка точка квартири працює саме на вас. Спорудити такий ергономічний будинок можна за допомогою розумних гаджетів і аксесуарів. Сьогоднішня наша стаття і присвячена топовим аксесуарам для дому.

Coteetci B18 - док-станція з трьома USB

Coteetci B18 - відповідь на питання користувачів про те, як зарядити відразу кілька предметів одночасно в будинку. У даній моделі мови йде про харчування відразу шести гаджетів: iPhone, Apple Watch, пристрій для зарядки за допомогою 1 Type-C кабелю, і будь-який виріб, яка заряджається через USB. Матеріал корпусу док-станції той же, що і корпус макбука - анодований алюміній. Разом в комплекті виглядає стильно і сумісно. Блок дуже легкий і компактний, розмістити можна де-завгодно на робочому столі або тумбочці в спальні. З таким аксесуаром, при заряді шести предметів, зайнята буде тільки одна розетка. Ставай на підзарядку ;) !

Coteetci Base19 - мультіфункціонал в світі док-станцій

Мультифункціональні аксесуари для будинку ніколи не вийдуть з моди, тому док-станції завоювали окреме місце в серцях наших покупців. Coteetci B18 - стаціонарна конструкція з роз'ємами для заряду багатьох пристроїв Apple в кольорі рожеве золото. Ця док-станція призначена для харчування ваших найбільш використовуваних улюблених пристроїв: iPhone, Apple Watch, Apple AirPods. Все, що необхідно для використання такого блоку, просто вмонтувати класичний кабель живлення годин в блок, закрити розводку кабелів спеціальної кришечкою, підключити весь блок до адаптера змінного струму або powerbank, або від комп'ютера. Можна користуватися! Підключайте свої гаджети для харчування. Виглядає це естетично, практично, нічого не бовтається, займає мінімум місця на столі. Радує, що не потрібно морочитися з підключенням двох проводів для айфона і навушників. Найцікавіше, що Apple Watch можуть виконувати в такій позиції функцію настільного годинника.

Coteetci SD-12 - складна конструкція для MacBook

Організуєте свій робочий простір і хочете забезпечити зручність при роботі на макбуки? А ви вже подбали про покупку підставки під ноутбук? Підставка для ноутбуків є додатковим аксесуаром, який необхідний для охолодження кулера ноута, що при роботі постійно підлягає нагріванню. Плюс візуально вона створює невеликий підйом, який так часто необхідний користувачу для дотримання правильної рівною постави, а також розташуванню робочого пристрою на правильному відстані. Coteetci SD-12 з максимально комфортною складається конструкція дозволить легко переносити її з місця на місце і працювати не створюючи дискомфорту за робочому місцем. Висота підйому цієї моделі становить до 19,5 см. Хромований колір вироби вписується в стиль MacBook і будь-який інтер'єр вашого будинку.

Coteetci Carryall - стійка металева підставка для макбука

Бренд Coteetci створив ще одну модель підставки під макбук більш стійку і надійну. На відміну від названої моделі вище, в її корпусі вбудовані спеціальні отвори, завдяки чому відбувається вільна циркуляція повітря в кулері і ноут не нагрівається. Основна частина держателя - цілісний метал, на якому ви надійно зможете розміщувати ноут. Додаткову стійкість зраджують спеціальні прогумовані фіксатори. Ззаду корпусу вироби ви знайдете коліщатко, яке регулює кут нахилу, зручний саме для вас. Ніжка стійка і надійна. Такий виріб відмінно підійде для стаціонарного місця роботи.

Baseus Superlative Multifunctional HUB з бездротовою зарядкою iPhone і Apple Watch

Хаби - відмінний дротове засіб зв'язку вашого макбука з іншими гаджетами. Сучасні хаби дивують своїм незвичайним зовнішнім виглядом і продуманим функціоналом. Baseus Superlative Multifunctional HUB - стильний аксесуар для вашого робочого місця в будинку, який оснащений:

  • PD 60W портом,
  • 4K / HD 4K @ 30Hz HD відео портом,
  • бездротовою зарядкою iPhone і Apple Watch,
  • один аудіо роз'єм 3.5мм і два USB 3.0,
  • можливість підключення до ноуту і смартфону,
  • підтримка будь-яких 3.5мм навушників і мікрофонів.

Складно знайти по стилю схожий хаб на українському ринку. 9H глянсова скляна панель (загартоване скло) виглядає сучасно. Синій індикатор додає особливу вишуканість в чорний контраст вироби.

Mate X1 - розумна настільна лампа з БЗ

З розумними пристроями ваш будинок ставати функціональним і затишним. Наприклад, Mate X1 створена саме для цього, включає чотири функції: бездротової зарядки iPhone, Apple Watch, Apple AirPods, настільного освітлення. Нижня частина - докстанція, на якій ви можете стійко розміщувати годинник, смартфон, навушники. Дизайн складаний, дозволить регулювати кут світла в потрібну частину столу. Настільна лампа оснащена захистом очей (відсутність мерехтіння), а також трьома рівнями яскравості. Вимикач сучасний сенсорний. Сама конструкція розумної лампи виготовлена ​​з ABS і полікарбонату. Матеріал легкий, гладкий, міцний.

Зверніть увагу, що для даної моделі розумної лампи потрібен блок живлення з підтримкою QC 3.0 і вище, щоб зручно використовувати і функцію освітлення лампою, і живлення трьох предметів одночасно!

Ці ТОП-6 аксесуарів здатні створити комфорт у вашому житловому приміщенні. Їх також сміливо можна назвати розумними пристроями для будинку, так як їх ергономічність, компактність вражають. Вони також виглядають сучасно і стильно, підійдуть під будь-який інтер'єр вашого будинку і не будуть сильно вибиватися своїм зовнішнім виглядом.

20.03.2020 1160
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua