Головна Новини У Купертіно пройшла довгоочікувана презентація Apple: що нового?
22.03.2016 649

У Купертіно пройшла довгоочікувана презентація Apple: що нового?

У штаб-квартирі Apple, яка розташовується в каліфорнійському містечку Купертіно, пройшла чергова презентація. Тім Кук разом з іншими топ-менеджерами компанії представили найсвіжіші новинки, частина з яких вже завтра з'явиться у продажу у всіх магазинах компанії в Сполучених Штатах. Відразу можна сказати одне: прогнози експертів підтвердилися більш ніж повністю. Отже, що ж було представлено публіці?

вся цветовая линейка нового apple iphone se

iPhone SE

Як ми вже писали раніше, ще до презентації з'явилася інформація про нову назву 4-дюймого смартфона від Apple. Як передрікали експерти, компанія відмовилася від цифр в найменуванні, назвавши новий смартфон iPhone SE. Зберігши став вже класичним дизайн п'ятої моделі, він має ті ж можливості, що і шосте покоління. А головне, була названа його ціна: всього 399 доларів США! Серед особливостей новинки:

  • відмінне поєднання процесора А9 і со-процесора руху М9;
  • 12-мегапіксельна камера;
  • Live Photos і 63-мегапіксельні панорами;
  • Bluetooth 4.2;
  • Сервіс оплати Apple Pay.

новинка 9,7-дюймовый iPad Pro в сравнении с 12-дюймовым Apple iPad Pro и Apple PenciliPad Pro з діагоналлю 9,7 дюймів

Тепер лінійка планшетів від Apple поповнилася новою 9,7-дюймовою моделлю. Як заявив віце-президент компанії з маркетингу Філ Шиллер, це найзручніший формат для планшета. Модель отримала новий екран з можливістю роботи в режимі Night Shift, спеціально створеному для комфортного використання у вечірній час. Представлені і аксесуари - Apple Pencil і нова клавіатура. Тепер камера на iPad має спалах і практично зрівнялася за параметрами з камерою останніх iPhone.

Apple Watch

Як і очікувалося, компанія не представила нового покоління годин, обмежившись ремінцями. Також був анонсований вихід ResearchKit - нового середовища розробки для медичних додатків під розумні годинник Apple Watch.

І пара слів про майбутнє кампанії

Як розповіла віце-президент компанії по екології Ліза Джексон, в найближчому майбутньому Apple перейде на 100% -ве використання відновлюваної енергії. Також вона згадала, що все створювані пристрою після завершення терміну експлуатації повністю готові до роздільної переробки.

Через рік Apple відкриє в Купертіно свій другий кампус, який стане принципово новим типом робочого простору. У ньому будуть створені найкращі умови для плідної роботи тисяч інженерів, програмістів і дизайнерів. Усередині комплексу буде і нова сцена, яка стане місцем майбутніх презентацій Apple.

22.03.2016 649
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua