Головна Новини У минулому році компанія Apple придбала 15 невеликих компаній
04.07.2016 749

У минулому році компанія Apple придбала 15 невеликих компаній

Відкриваючи нові напрямки своєї роботи, Apple завжди звертає увагу на стартапи, які вже досягли певних успіхів в цікавій для корпорацію галузі. Тому, крім найму окремих співробітників, Apple бере до себе вже сформовані команди інженерів і розробників. В результаті їм надається ґрунтовна платформа для реалізації своїх можливостей, а корпорація отримує потужний потік нових технічних ідей, підкріплений результатами конкретних досягнень.

Компанія традиційно не поширюється щодо своїх придбань, тому подробиці більшості угод залишаються поза увагою громадськості. Як кажуть в Apple, покупка невеликих компаній - це звичайний процес, який не потребує обговорень.

В минувшем году компания Apple приобрела 15 небольших компаний

Проте, відомо, що протягом минулого року до складу Apple влилися 15 невеликих стартапів. Кожен з них забезпечить корпорації успіх в певних технічних областях. Ці невеликі команди спеціалізуються на розробці голосових технологій, аналітиці, штучний інтелект і технологіях доповненої реальності, візуалізації і обробці картографічної інформації, сверхточной навігації, управлінні базами даних та комп'ютерної безпеки.

Придбані компанії - це не тільки мешканці Кремнієвої долини. Серед останніх придбань Apple - команди з Ізраїлю, Німеччини та Швеції. Також відомо, що крім 15 компаній, інформація про яких є відкритою, Apple придбала ще 5 стартапів, дані про яких поки тримаються в секреті.

04.07.2016 749
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua