Головна Новини Зовнішній акумулятор iWalk Supreme - стильний і ефективний
18.03.2016 715

Зовнішній акумулятор iWalk Supreme - стильний і ефективний

Supreme від бренду iWalk відмінно підходить для зарядки будь-яких пристроїв з USB-інтерфейсом напругою 5В. Телефони, камери, планшети та інші цифрові пристрої - вся ця техніка зможе працювати значно довше разом із зовнішнім акумулятором iWalk Supreme. Він стане чудовим подарунком для тих, хто часто використовує портативну техніку і багато подорожує.

Дизайн

Концепцію вигляду нового аксесуара дизайнери створили за зовнішнім виглядом традиційних корейських скульптур, що приносять удачу. Так і iWalk Supreme стане вдалим придбанням і вашим надійним джерелом енергії для iPhone і iPad. Дизайн батареї - втілення кращих побажань, адресованих компанією своїм покупцям.

Корпус має привабливу витягнуту форму, завдяки чому девайс зручно тримати в руці або носити в вузькому кишені. Ще однією особливістю зовнішнього вигляду є горіння зовнішні форми, які надають пристрою стильний і незвичайний зовнішній вигляд. iWalk Supreme - це та покупка, яка, безсумнівно, викличе інтерес оточуючих. На лицьовій панелі знаходиться зручний і лаконічний LED-індикатор.

Висока захищеність

Корпус акумулятора стійкий до механічних пошкоджень і впливу пилу. Він не боїться подряпин і падінь, а також пожароустойчив. Захист пристрою включає в себе 7 рівнів, що оберігають від високої напруги, надмірного заряду, перегріву і глибокої розрядки.

Тільки якісні компоненти

У своїх аксесуарах iWalk використовує тільки надійні комплектуючі, які надходять від сертифікованих постачальників. Ви можете бути впевнені, що купується акумулятор стане вашим особистим помічником для вирішення всіх проблем з енергією для портативних пристроїв. Якість iWalk Supreme підтверджено численними свідченнями, включаючи сертифікати CE, KC, ROHS і FHS.

Серце батареї - акумуляторний елемент, який навіть після багатьох перезаряджень забезпечує необхідну ємність. Як показали випробування, навіть після 300 циклів заряду ємність iWalk Supreme на 13,4% вище, ніж ємність порівнюваних зразків інших виробників.

Подвійна ефективність

Наявність двох USB-виходів дозволяє одночасно з телефоном заряджати інший портативний девайс. Сила струму на виході становить 2,1 А і 1,0 А. Другий вихід оптимально підходить для зарядки невеликих аксесуарів - портативної гарнітури або стилуса, але також може використовуватися і для смартфона або планшета. Ємність портативної батареї становить цілих 10400 мАг. Для її повного заряду достатньо всього 8 годин. Пристрій заряджається від комп'ютера або побутової мережі електроживлення за допомогою кабелю USB - mini USB і адаптера. Після повного заряду акумулятор автоматично відключається.

18.03.2016 715
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua