Головна Новини Як перенести вміст iPhone за допомогою iCloud?
27.02.2016 28360

Як перенести вміст iPhone за допомогою iCloud?

Хмарний сервіс від Apple дозволяє легко і просто скопіювати всі необхідні дані з вашого iPhone. Збережену на сервері інформацію можна перенести на інший iPhone, а також на iPod touch або iPad. У яких випадках це може знадобитися?

- Ви купили новий телефон і хочете перенести на нього всю інформацію зі старого пристрою;

- Ви хочете, щоб дані з вашого iPhone з'явилися на планшеті в звичному і зручному для вас вигляді;

- Ви створюєте резервну копію корисної інформації, щоб при можливій втраті смартфона перенести її на новий пристрій.

Як бачите, перенесення даних через iCloud - вельми корисна функція хмарного сховища, яка допоможе вам заощадити власний час і захистити вашу інформацію від можливої ​​втрати. Отже, що для цього потрібно?

1. Створіть резервну копію вашої інформації. В першу чергу переконайтеся, що ваш телефон підключений до мережі Wi-Fi.

2. В «Налаштуваннях» зайдіть в розділ «iCloud», після чого виберіть пункт «Резервне копіювання». Перевірте, щоб функція «Резервна копія в iCloud» була активована.

3. Виберіть пункт «Створити резервну копію», щоб почати резервне копіювання інформації в хмару. До закінчення процесу Wi-Fi-з'єднання повинно бути підключено.

4. Перевірте завершення резервного копіювання. Для цього в «Налаштуваннях» виберіть меню «iCloud», в якому перейдіть в розділ «Сховище». В даному розділі виберіть пункт «Управління сховищем». У переліку резервних копій знайдіть щойно створену, перевіривши розмір інформації і дату копіювання.

5. Вставте в новий телефон SIM-карту.

6. Увімкніть смартфон і почніть перегортати екран вітання. Дійшовши до сторінки Wi-Fi, підключіться до нього. Інтернет-з'єднання буде необхідно для перенесення даних на новий пристрій.

7. Переглядаючи екран вітання далі, зупиніться на сторінці «Програми і дані». Виберіть пункт «Відновити з копії iCloud» і ційний «Далі». Для доступу до вашого iCloud введіть Apple ID і пароль.

8. Виберіть за датою створення і розміром з переліку збережених версій потрібну резервну копію. Після цього почнеться перенесення даних на ваш новий смартфон або планшет. Забороняється відключати Wi-Fi до завершення копіювання.

27.02.2016 28360
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua