Головна Новини Як вибрати захисне скло для iPhone?
15.02.2018 18228

Як вибрати захисне скло для iPhone?

Після покупки iPhone хочеться максимально зберегти його зовнішній вигляд в цілісності й схоронності. Звичайно ж в першу чергу це стосується екрану. Особливо в iPhone X, де екран від краю до краю це одна з головних особливостей. І щоб потертості і подряпини не були страшні, ми найчастіше купуємо якусь скло, не особливо вникаючи в його особливості та часто буваємо розчаровані результатом. Давайте ж раз і назавжди розберемося на що варто звертати увагу при покупці захисного скла для iPhone.

Как выбрать защитное стекло для iPhone?

Як правильно вибрати захист для екрану iPhone

Є кілька параметрів, на які варто в першу чергу звертати увагу, і ціле безліч додаткових особливостей, які не впливають на рівень захисту, проте також схиляють вибір в сторону одного або іншого скла.

На що в першу чергу дивимося при виборі скла:

  • сумісність! Це банально, але потрібно бути впевненим в тому, що аксесуар підійде вашій смартфону. Щоб роз'єми під камери і сенсори збігалися, щоб після поклейки не виникало нюансів з їх роботою. Найчастіше сумісність вказана на сайті. Якщо пишеться, що сумісно з iPhone 6, 6S, 7, 8, то так і є (адже ці моделі дуже схожі зовні між собою). Однак якщо вказується сумісність тільки з iPhone 6S, наприклад, то значить, що воно не буде сумісне ні з якою іншою моделлю! Це питання ще бажано уточнювати у продавця-консультанта. Навіть якщо аксесуар сумісний з вашою моделлю смартфона, то зверніть увагу ще й на чохол (якщо є або якщо збираєтеся купувати). Якщо накладка заходить на екран, то велика ймовірність що вона буде підчіплювати скло і воно буде постійно відклеюватися. Тому враховуйте ще й особливості чохла для iPhone.
  • товщина і твердість. Стандартна твердість стекол становить 9Н. Такий аксесуар здатний захистити айфон при падінні і полность прийняти збиток на себе. Тоді як скла з меншою твердістю захищають тільки від подряпин, але не від ударів. Товщина скла також впливає на цю здатність і відображає як буде відчуватися скло на екрані після поклейки. Цей параметр не впливає на чутливість екрану і його передачу кольору.
  • рамка, 3D, прозоре. Тут уже кожен вибирає сам для себе. В ідеалі, щоб відчути різницю і визначитися, який подобається вам, було б купити ці три види і порівняти. Однак, це довгий і дорогий шлях. За відгуками клієнтів і особистого досвіду найбільш зручні 3D скла.


3D скло володіє кольоровою рамкою, яка плавно закруглена по краю і виконана з м'якого силікону. Такий аксесуар практично не отличимо від екрану по тактильним відчуттям в області переходу екрану в корпус. Зверніть увагу! Що з таким видом захисного скла найчастіше не сумісні щільні чохли, який заходять на екран.

Друге за популярністю це - з кольоровою рамкою під колір корпусу. Покриває весь екран, однак не має подібного 3D заокруглення. Цікаво, що деякі покупці настільки винахідливо, що використовують таке скла для "зміни обстановки": був білий айфон, поклейка чорне скло + чохол = чорний айфон і навпаки. Також популярність користуються звичайні тонкі скла без рамок, які не покривають всю площу екрана. Цей варіант сумісний з усіма видами чохлів. Тому якщо сумніваєтеся у виборі саме через чохла, то краще вибрати такий вид скла.

 

Найпопулярніші захисні скла на iworld.ua:

Защитное стекло Baseus 0.2mm Silk-screen глянцевое, черное для iPhone 8 Plus Защитное стекло Baseus 0.15mm Non-full глянцевое для iPhone X Защитное стекло Baseus Mirror для iPhone 7 Защитное стекло Baseus 0.3mm Silk-screen 3D Arc глянцевое, черное для iPhone X

Розширені можливості пошуку захисних стекол: покриття. Відомо 10 видів покриттів і часто кілька з них поєднують в одному склі. Наприклад, глянцева з олеофобним покриттям, або матове - з захистом від підглядання, або глянсове олеофобним зі спеціальним покриттям для захисту очей. Знову ж тут все залежить від ваших уподобань, ми лише перерахуємо найпоширеніші види:

  • глянсове;
  • матове;
  • олеофобним - покриття "анти-жир", перешкоджає появи відбитків пальців;
  • захист від підглядання;
  • захист очей;
  • антиблікове;
  • антибактеріальне;
  • дзеркальне;
  • кольорове;
  • з блискітками.

Сподіваємося ця стаття була корисною і вам тепер буде легше вибрати захисне скло для iPhone. Якщо ж у вас все ще є питання, ми з радістю на них відповімо!

15.02.2018 18228
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua