Головна Новини Coteetci iUSB - захищена флешка, сумісна з iOS
14.11.2016 6805

Coteetci iUSB - захищена флешка, сумісна з iOS

Coteetci - відомий бренд аксесуарів для техніки Apple. Продукція компанії знаменита своєю надійністю і функціональністю. Не виключенням став і їх новий продукт - серія Lightning-USB флешок Coteetci iUSB. Пристрої доступні в версіях на 32, 64 і 128 Гб.

Дизайн флешки Coteetci iUSB для iPhone, iPad

 Флешка Coteetci iUSB - це більше, ніж зовнішній накопичувач. Вона не просто читається Lightning-пристроями, а завдяки спеціальному додатку може використовуватися для перегляду файлів, резервного копіювання, збереження фото і відео і ряду інших корисних завдань. У пристрої використовуються процесори Samsung, Toshiba, SK Hynix або Micron, які відрізняються максимальним рівнем безпеки і стабільністю роботи.

Дизайн

Coteetci iUSB - це захищений флеш-накопичувач в суцільнометалевому корпусі. Ніякого дешевого пластику і губляться ковпачків - стильна поворотна кришка захищає другий роз'єм, коли флешка підключена до пристрою. Овальний отвір дозволить повісити девайс на шнурок або в'язку ключів.

Флешки Coteetci iUSB для iPhone, iPad

Роз'єми і сумісність

На кінцях флешки є 2 роз'єми - USB і Lightning для підключення до пристроїв, що працюють на iOS 7 і вище. Девайс не тільки сумісний з iPhone і iPad, але і з PC, ТВ-приставками і медіа-програвач. Накопичувач підтримує інтерфейси передачі даних USB 2.0 і USB 3.0. Швидкість зчитування досягає 90 Мб / с.

Висока захищеність

Накопичувач розроблений з урахуванням високих вимог до захисту даних (Конструкція UDP - Unified Data Protection). Корпус пристрою відповідає умовам пило- та водонепроникності, а спеціальне покриття забезпечить антистатическую захист. Девайс витримає навіть найсуворіші випробування, включаючи падіння з 10-метрової висоти і тривалий (до 24 годин) перебування під водою.

Компактная флешка Coteetci IUSB для iPhone, iPad.

Компактність

Довжина девайса становить 43 мм, а ширина - всього 13 мм. Товщина корпусу - 8 мм. Маса пристрою - 12,2 м Рідкісне поєднання невеликих розмірів і високого рівня захищеності.

Як ми знаємо, звичайні флешки не підходять для iPhone і iPad. Тому обов'язковим доповненням до устрйоства є безкоштовний додаток iUSB Pro. Воно русифіковане і постійно оновлюється. Як тільки ви підключите Coteetci iUSB до смартфону, вам буде запропоновано інсталювати iUSB Pro (якщо ви користуєтеся флешкою ​​в перший раз) або відкрити його (при повторному використанні девайса). Додаток можна блокувати і розблокувати за допомогою пароля або по відбитку пальця.

Що може додаток iUSB Pro?

  1. Створювати резервні копії;

  2. Переглядати файли;

  3. Зберігати фото і відео відразу на флешку.

Флеш-накопичувач iUSB - відмінний спосіб розширити можливості вашого iPhone. Особливо, якщо ви часто стикаєтеся з проблемою нестачі пам'яті. Просто зберігайте фото і відео на флешку, зберігаючи більше вільного місця в пам'яті вашого смартфона.

Хочете швидко скинути дані з PC на iPhone / iPad? Не треба ніякої синхронізації. Просто скопіюйте їх на флешку і вставте її в ваш портативний девайс.

 iUSB - зручна, функціональна і високо захищених Lightning-USB флешка від відомого бренду. Приємна дрібничка - в комплекті йдуть 2 свистка (жіночий і чоловічий варіанти). На iWorld.ua ви завжди знайдете стильні і корисні аксесуари для техніки Apple. Coteetci iUSB - відмінний подарунок власнику iPhone.

14.11.2016 6805
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua