Головна Новини iWalk Secretary - новий універсальний акумулятор з голосовими підказками
01.03.2016 983

iWalk Secretary - новий універсальний акумулятор з голосовими підказками

Історія бренду iWalk - це створення зручних і функціональних аксесуарів, що спрощують життя власникам мобільних пристроїв. Одна з останніх новинок компанії - зовнішній акумулятор iWalk Secretary, що поєднує в собі компактні розміри і широкі можливості. При вазі всього 200 г девайс може одночасно служити джерелом заряду для трьох пристроїв. Крім основних функцій, акумулятор грає роль підставки для зручного перегляду фото і відео на екрані вашого iPhone.

Великі можливості компактного пристрою

Ємність акумулятора становить 10 000 mAh, що дозволяє завжди мати під рукою надійне джерело енергії для улюблених планшетів і смартфонів. Він сумісний з усіма сучасними моделями пристроїв, включаючи iPhone і iPad. Зарядка акумулятора здійснюється за допомогою кабелю Micro USB, який входить в комплект поставки. Для додаткового контролю стану заряду модель має LED-індикатор. iWalk Secretary містить 3 високоякісних акумулятора LG, які відрізняються високою довговічністю.

Дизайн

Оптимально підібрані пропорції дозволяють зручно переносити акумулятор усередині невеликої сумки або кишені одягу. Габарити пристрою не перевищують розміри стандартної кредитної картки, а товщина становить всього 24,5 мм. Корпус має закруглені краї, завдяки яким iWalk Secretary зручно брати зі столу і тримати в руці.

Особистий помічник

Завдяки вбудованому динаміку ви почуєте повний набір голосових повідомлень. Акумулятор розповість про підключення пристрою і сповістить вас при повному заряді. Користуватися голосовими підказками iWalk Secretary легко і комфортно. Найактуальніша інформація про стан вашого девайса завжди з вами.

Високошвидкісна зарядка

Акумулятор має 2 вбудованих кабелю, що дозволяють заряджати пристрої за допомогою роз'ємів micro-USB і Lightning. Для підключення третього устрою на корпусі iWalk Secretary додатково є USB-роз'єм. Висока швидкість заряду здійснюється завдяки силі струму на виході 2,4А.

 

Зручний перегляд відео

Додаткова функція акумулятора - використання в якості підставки для мобільних пристроїв. Підставка дає можливість розташувати смартфон під кутом, оптимальним для зручного перегляду відео та фото. З iWalk Secretary ви перетворите ваш телефон в потужний медіацентр з великою ємністю заряду. Можна одночасно заряджати пристрій і насолоджуватися переглядом улюблених відео.

01.03.2016 983
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua