Головна Новини На черговій презентації в Купертіно Apple представить новий 9,7-дюймовий iPad Pro
04.03.2016 677

На черговій презентації в Купертіно Apple представить новий 9,7-дюймовий iPad Pro

Традиційно компанія Apple двічі на рік презентує своїм шанувальникам нові продукти і найсвіжіші оновлення програмного забезпечення. Найближче весняне захід може стати місцем представлення широкому загалу нової версії планшета iPad Pro, оснащеної зменшеним 9,7-дюймовим екраном. Як і старша модель з діагоналлю дисплея 12,7-дюймів, нова версія буде доступна в тій же кольоровій гамі і схожих конфігураціях.

Раніше вже з'являлася неофіційна інформація про проведення презентації 15 березня поточного року. За новим інсайдерськими даними, захід відбудеться трохи пізніше - 21 березня. Після виходу у світ нової моделі культового планшета очікується скорочення випуску його минулих модифікацій - iPad mini 2 і iPad Air.

Тим Кук с планшет Apple iPad

Поява «молодшої» версії iPad Pro стане продовженням тенденції випуску професійної лінійки техніки Apple в двох варіантах розмірів дисплея. Аналогічно компанія поступила з модельним рядом MacBook Pro, випустивши комп'ютер в варіантах з 13-ти і 15-дюймовим екраном.

За прогнозами аналітиків, новий планшет може отримати 12-мегапіксельну основну камеру, аналогічну встановлюється на смартфоні iPhone 6s. Наявність нової камери дозволить власникам пристрою знімати 4К-відео високої роздільної здатності. Що стосується фронтальної камери, вона також буде покращена для отримання більш якісної картинки при відео-конференціях FaceTime.

Міні-версія пристрою зможе використовуватися з найсучаснішими фірмовими аксесуарами Apple, включаючи Apple Pencil і додаткову клавіатуру Smart Keyboard. Користувачі отримають можливість насолодитися неповторним якістю зображення і ідеально чистим звуком чотирьох вбудованих динаміків. Серцем новинки стане процесор A9X.

04.03.2016 677
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua