Головна Новини Топ-5 аксесуарів з технологією MagSafe
18.05.2021 1605

Топ-5 аксесуарів з технологією MagSafe

Для цінителів продукції Apple приємною новиною стало повернення магнітної зарядки вже в нову модель iPhone 12. Новій технології дали назву MagSafe: магнітна безпечна зарядка. Завдяки вбудованому магнітному кільцю на задній панелі, здійснюється швидке і точне зіставлення смартфона з док-станцією. Створювана магнітна сила надійно утримує гаджет на зарядному пристрої без зрушень. Роз'єднати їх можна, взявши в руки. Вбудована система ідентифікації NFC з однією котушкою для додаткових аксесуарів дає можливість зарядити пристрій навіть через чохол.

Вишенька на торті - швидкість харчування до 3,5 годин потужністю в 15 Вт. Всі моделі айфонів нижче рангом також можуть оцінити нову технологію MagSafe, єдиним обмеженням стане швидкість зарядки. Вона залишиться колишньою - 7,5 Вт.

Apple MagSafe гарантує довгий функціонал тільки сертифікованої продукції, а також офіційних брендів-партнерів. На нашому сайті представлені гаджети з технологією магсейф наступними брендами: Switcheasy, iWalk, Baseus. Ми підготували для вас топ-5 аксесуарів з технологією MagSafe, які стануть вашими улюбленими в повсякденному використанні.

Аксесуари з вбудованою технологією MagSafe

Як часто ви стикаєтеся з необхідністю подивитися відео-ролик на своєму iPhone, відкривши відео на весь екран? Так і тягнутися руки щось підставити, підкласти для комфортного перегляду. Для таких випадків підставка Switcheasy MagStand стане справжнім рішенням. Вона клеїться на чохол або на корпус айфона, зручно складається для горизонтального перегляду відео. Підставка виконана з тонкої шкіри, товщиною всього 2 мм. Вбудовані магніти дозволяють здійснювати швидке бездротове харчування навіть з надітим чохлом.

Щоб зарядити пристрій через чохол, він також повинен підтримувати цю технологію, навіть якщо він силіконовий. наприклад MagSafe Switcheasy MagSkin призначений як для живлення айфона, так і для аксесуарів. Крім функціональності така накладка може похвалитися ще й екологічністю виробничих матеріалів. Рідкий силікон на дотик гладкий, легко очищається, нетоксичний для навколишнього середовища. Має сертифікат DEKDA, що гарантує його збереження при падінні з висоти до 2-х метрів. Краї чохла підняті над камерою і екраном, забезпечуючи їх захист від тертя з поверхнями. Дана модель чохла випускається в декількох варіантах кольорів: рожевий, помаранчевий, синій, чорний. Вибирай будь-в приємних приглушених відтінках.

Говорячи про магнітну бездротову зарядку до вищевказаних підставці і чохла, найкраще підійде iWalk Crazy Cable MagLite Wireless Charger потужністю в 15 Вт. Товщина виробу всього 5 мм, а довжина шнура 1 метр, що робить його зручним у використанні. Відмінно підійде для використання вдома або для установки на робочому місці. Слід зазначити, що ЗУ підтримує сумісність з технологією Qi для Android, iPhone 8 і моделей новіше і будь-яким іншим пристроєм з цією технологією. Зверніть увагу, що даний аксесуар не зможе прімагнітитись через чохол товше 5 мм, але як і раніше забезпечить зарядку в положенні лежачи.

На нашому сайті також є БЗП MagSafe Baseus Swan Magnetic Desktop Bracket Wireless Charger зі зручною підставкою під смартфон. Вбудований індикаторний діод вказує на правильність зарядки. Виробничі екологічні матеріали: нержавіюча сталь, полікарбонат. Потужність виробу також дорівнює 15 Вт.

Для поїздок на машині і подорожей підійде автомобільний тримач Switcheasy MagMount. Стильний зовнішній вигляд відмінно вписується в будь-який інтер'єр салону автомобіля. Виробничий матеріал - авіаційний алюмінієвий сплав. Гаджет легко встановлюється на торпедо, а сам власник має можливість повороту на 360 ° для зручного огляду водію.

Ці топові аксесуари з технологією MagSafe забезпечать вам функціональність ваших пристроїв де б ви не знаходилися: удома, на роботі або в подорожі. Залишайтеся стильними та насолоджуйтеся практичністю.

18.05.2021 1605
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua