Головна Новини ТОП-5 кращих чохлів для iPhone 12
12.04.2021 5347

ТОП-5 кращих чохлів для iPhone 12

Оригінальні та фірмові чохли для iPhone 12 вже в нашому інтернет-магазині iWorld. Ну а ми готові познайомити вас з самими топовими моделями, які варто розглянути до покупки. Хочеться відзначити, що всі варіанти захисту вийшли такими ж незвичайними і індивідуальними, як і сам флагман. Офіційні представники аксесуарів намагалися представити найрізноманітніші моделі чохлів і догодити всім бажаючим стильно і надійно захистити смартфон. Вони впоралися з цим ідеально, дивіться самі.

Як уже більшість з вас знає, iPhone 12 і iPhone 12 Pro ідентичні за своїми розмірами, а це значить, що і чохли будуть їм відповідати. Єдино, не забувайте звіритися з отворами під камери.

Силіконовий Switcheasy MagSkin

Не виходять з моди силіконові накладки. Цей матеріал гігієнічний, приємний на дотик, дозволяє використовувати яскраві кольорові варіанти, які ніколи не набриднуть. Switcheasy MagSkin пішли далі і вдосконалили оригінальний аксесуар вбудованими магнітами для бездротового зарядного пристрою. Заряджати девайс стало зручніше, не знімаючи накладку. Можете також бути впевнені про високий рівень захисту. Модель має сертифікат DEKDA, що забезпечує захист корпусу смартфона з висоти 2-х метрів. М'який силікон, що прикриває чуйні кнопки, дозволяє м'яко реагувати на розблокування і перемикання звуку. Зверніть увагу на пластикові вставки на чохлі навколо камери, що не дасть вам подряпати модуль.

Найтонший K-DOO Kevlar

Якщо ви шукали найтонший чохол, який не збільшує обсяги вашого смартфона, то ви його знайшли - K-DOO Kevlar. Ультратонкі покриття 0,64 мм вкрай витончено підкреслює форму гаджета. Матеріал - кевларові волокно. Для тих, хто чує про таке вперше, досить знати, що воно використовується у виробництві бронежилетів, космічної та авіаційної амуніції. Унікальний дизайн об'єднав в собі дві найбажаніші характеристики споживача: ультра тонкість і неймовірну міцність. Класична пластикова накладка навколо камери здатна захистити від подряпин при зіткненні з поверхнею столу.

Бампер COTEetCI Aluminum

Здавалося б, бампера на айфон давно не в моді. Любителі мінімалізму вам заперечать. COTEetCI Aluminum - металева рамка з внутрішнім силіконовим покриттям не має нічого зайвого в дизайні і надійно утримує корпус. За рахунок рамки, модуль піднятий на 2 мм від вертикальної площі, на який він лежить. Ця фіча захищає камеру або екран при падінні з висоти до 1,2 м. Кнопки закриті, але чуйні при тактильному контакті. Такий аксесуар тільки підкреслить бездоганний дизайн iPhone 12, а металева окантовка підкреслює його.

Прозорий чохол WK Design Military

Прозорі чохли також оцінять прихильники мінімалістичного дизайну. Тільки на цей раз удвічі більше захисту з щільним силіконом по периметру і посиленими кутами-подушками для амортизації на випадок падіння вашого пристрою. І все це WK Design Military для iPhone 12 mini. Основна частина з надійного полікарбонату, який прослужить вам довго, надійно захистить корпус від тертя і подряпин. На кнопках є м'яке силіконове покриття, що захищає виріб від бруду і мікрочастинок, крихт. А найголовніше, з захистом модуль виглядає, як оригінал.

Чохол з блискітками Switcheasy Flash

Весна вже близька, а ви до сих пір не оновили зовнішній вигляд смартфона? Додайте блиску і насиченості квітів за допомогою Switcheasy Flash. В фіолетовому відтінку він неймовірно приваблює і підкреслює жіночність. Тут вам і яскраві 3-D зображення гліциній, і розсипи блискіток і зірок. Всі ці матеріали натуральні, а значить ідентичного такого чохла ви не знайдете. Щільний силікон надійно захищає ваш пристрій від пошкоджень при ударах і дрібних подряпин. Кнопки також надійно заховані під силіконом, а камера захищена за рахунок додаткової вставки навколо, яка виступає на 3,5 мм над рівнем камери. Якісно і красиво, а головне так по-весняному! Цю модель також часто беруть на подарунок до свят дівчатам.

Кілька слів про цінову політику представлених вище чохлів. Якщо ваш вибір завжди падає на надміцні і функціональні речі, то пропонуємо взяти захист дорожче - Switcheasy MagSkin для бездротового зарядного пристрою або Switcheasy Flash з індивідуальним натуральним дизайном і особливою міцністю. Моделі K-DOO Kevlar 0,64 мм і бампер COTEetCI Aluminum відповідають середньої цінової політики, де якість і витончений дизайн йдуть в поєднанні. І бюджетний варіант, але не менш якісний: WK Design Military для iPhone 12 mini.

Ці та інші чохли можна підібрати до iPhone 12 в нашому інтернет-магазині iWorld. Пишіть в коментарях, який чохол, з добірки самих топових моделей, найбільше сподобався вам.

12.04.2021 5347
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua