Головна Новини Apple відкриє фірмові магазини в Індії
23.02.2016 693

Apple відкриє фірмові магазини в Індії

На думку провідних аналітиків, саме ринки, що розвиваються можуть забезпечити зростання продажів портативної електроніки в найближчі кілька років. Згідно з прогнозами експертів, Індія скоро замінить Китай на позиції країни з найбільш швидкозростаючим ринком збуту. Сьогодні продажу в Китаї і Тайвані забезпечують чверть всієї виручки Apple, тому уповільнення зростання китайського ринку спонукає компанію з Купертіно шукати більш перспективні варіанти для підвищення продажів портативної електроніки.

За даними агентства Bloomberg, зараз частка Apple становить всього 2% національного ринку, що обумовлено відносно низьким фінансовим становищем більшості населення Індії. З підвищенням добробуту жителів і зростанням індійської економіки країна відкриває солідні перспективи для підвищення продажів пристроїв преміального цінового сегмента, до яких можна віднести більшу частину техніки Apple.

Відкриття фірмових магазинів в Індії дозволить компанії вийти на новий рівень продажів, що підтверджують показники більш 460 торгових точок Apple по всьому світу. Раніше компанія не могла відкрити в Індії фірмовий магазин, обмежуючись лише роботою через посередників. Причиною цього був місцевий закон, згідно з яким виробник повинен був виготовляти не менше 30% продукції на території Індії. Зараз закон переглянутий, що дає можливість компанії відкрити в країні фірмові магазини Apple.

23.02.2016 693
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua