Головна Новини Apple відкриє в Дубаї найбільший в світі Apple Store
20.08.2014 1143

Apple відкриє в Дубаї найбільший в світі Apple Store

Apple планує відкрити найбільший в світі магазин роздрібної мережі Apple Store в Дубаї (ОАЕ), повідомляє MacRumors, посилаючись на близькосхідний ресурс Edgardaily. За даними видання, торгова точка з'явиться в великому торговому центрі Dubai's Mall.

apple-store-dubai-1

Мегамолл Dubai's Mall налічує понад 700 магазинів, розташованих на чотирьох поверхах, а також критий гірськолижний курорт. Якщо новий Apple Store в Дубаї дійсно стане найбільшим в світі, він повинен перевершити магазин Grand Central в Нью-Йорку, площа якого становить 2070 кв. м, а штат - 300 осіб. Відкриття першого в Арабських Еміратах фірмового магазину Apple очікується в першому кварталі 2015 року.

У лютому цього року глава Apple Тім Кук перебував з візитом ОАЕ. За однією з версій, він обговорював можливість відкриття першого фірмового магазину роздрібної мережі Apple Store в країні. Тоді нової торгової точки нібито навіть підібрали відповідне місце.

apple-store-dubai-2

Запуск локалізованої версії iTunes і відкриття онлайн-магазину Apple (в ОАЕ він з'явився у вересні 2011 року) зазвичай передує іншим етапам поступового освоєння компанією чергового регіонального ринку, зокрема запуску фірмової роздрібної мережі Apple Store. Відомості про швидку появу в ОАЕ офіційних магазинів Apple, що продають техніку без допомоги посередників, періодично просочувалися в ЗМІ і в серпні отримали реальне підтвердження.

20.08.2014 1143
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua