Головна Новини Baseus Terse - елегантні шкіряні чохли для iPhone
13.02.2016 739

Baseus Terse - елегантні шкіряні чохли для iPhone

Baseus - бренд з Гонконгу, відомий високою якістю і функціональністю своїх виробів. Застосування нових технологій, унікальні матеріали і увага до найдрібніших деталей визначили успіх торгової марки у шанувальників техніки Apple. Одне з основних напрямків роботи компанії - розробка і виробництво чохлів для портативних пристроїв. Чохли Baseus представлені безліччю моделей і забарвлень, кожна з яких надійно захистить ваш смартфон або планшет і підкреслить вашу індивідуальність.

Краса і надійність

Серія шкіряних чохлів Baseus Terse відмінно підійде тим, хто любить одяг класичних стилів і віддає перевагу натуральним матеріалам. Це статусний аксесуар, який якнайкраще підходить для щоденного використання.

Baseus Terse - зручний і функціональний чохол, який не тільки забезпечить збереження смартфона, але і дозволить зручно переглядати фільми, користуватися браузером і додатками вашого iPhone. Ефектний аксесуар стане хорошим доповненням до вашого образу.

Дизайн і матеріали

Чохол на Айфон є полімерний фліп-каркас, який надійно захищає задню панель і бічні поверхні вашого смартфона. Каркасна основа виготовляється з високоякісного полікарбонату, імпортованого з Німеччини. Це міцний і довговічний матеріал, що оберігає телефон від механічних пошкоджень і ударів.

До задньої поверхні фліп-каркаса надійно прикріплена кришка чохла, що відкривається убік. Матеріалом кришки служить натуральна оленяча шкіра, яку поставляють з Південної Кореї. Відчуйте унікальну фактуру природного матеріалу. На кришці ви побачите лейбл, нанесений за допомогою тиснення. Чохол виробляється в чотирьох колірних рішеннях.

Внутрішня поверхня шкіряної кришки, яка безпосередньо контактує з екраном телефону, покрита шаром мікрофібрового волокна. Це дозволить надійно захистити дисплей від можливих подряпин. Чохол зручно тримати в руці, він не ковзає і не втрачає форму з часом.

Функція підставки

Просто зігніть кришку чохла, розташувавши його на будь-якої зручної поверхні в горизонтальному положенні. Оптимальний кут нахилу дозволить вам насолоджуватися переглядом улюблених фільмів з екрану вашого смартфона. Функція підставки перетворить ваш iPhone в компактний медіацентр, який завжди з вами.

Зручний доступ

Відкривати і закривати чохол-книжку - одне задоволення. Завдяки зручному форм-фактору і застосування якісних матеріалів чохол викликає приємні тактильні відчуття. Це ідеальна річ для постійного використання.

На лицьовій панелі кришки є прозоре захисне віконце, завдяки якому ви можете перевірити час і дату, не відкриваючи чохол. А також побачити останню інформацію про дзвінки та отримані повідомлення.

Чохол не закриває доступ до функціональних роз'ємів і кнопок управління. Для логотипу Apple на задній панелі є акуратний виріз.

Швидка відповідь на дзвінок

За допомогою спеціальної вставки просто проведіть пальцем, щоб відповісти на вхідний дзвінок. Для цього не потрібно відкривати чохол - економте дорогоцінні секунди за допомогою Baseus Terse. Всього один рух - і ви почуєте співрозмовника.

13.02.2016 739
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua