Головна Новини Будильник в iOS 10 придбав новий вигляд
08.07.2016 8094

Будильник в iOS 10 придбав новий вигляд

Представивши чергову версію операційної системи для iPhone, компанія Apple показала нову концепцію будильника, що входить у функціонал вбудованого «Годинник». Оновлена функція придбала кілька корисних фішок, розроблених з неодмінною турботою про ваше здоров'я. Залишаючись таким же простим і зрозумілим, будильник дещо розширив свої можливості. Отже, що нового ми побачимо в оновленому «Wake Alarm»?

Турбота про здоров'я

Тепер будильник не тільки допомагає прокинутися, але і стежить, щоб ви кожен день лягали спати в однаковий час. За півгодини до зазначеного часу відходу до сну програма надішле вам нагадування. Ще один плюс - ніякої нав'язливості. Цю функцію можна легко відключити, і користуватися тільки будильником.

Будильник в iOS 10 - напоминание ложиться спать

 Новое оформление будильника в iOS 10 Оформлення

Перше, що користувач помітить при використанні нового будильника - темна тема оформлення. Чорний фон не дратує яскравим світлом екрану, коли ви перед сном перевіряєте ваш будильник. У той же час, помаранчевий колір написів і графічних символів чудово контрастує на тлі чорного оформлення, дозволяючи швидко сприймати найбільш важливу інформацію.

По центру екрану розташований стандартний часовий циферблат, навколо якого помаранчевої дугою показано загальний час сну. Воно також дублюється у вигляді кількості годин, яке вказується в центрі. Час початку сну і пробудження позначені відповідними піктограмами.

 Статистика

Під циферблатом показується тижнева шкала, зверху і знизу обмежена заздалегідь зазначеним часом відходу до сну і пробудження. Між ними розташовуються помаранчеві лінії, кожна з яких відповідають певному дню тижня. Чим стабільніше графік вашого сну, тим рівнею будуть лінії відносно один одного. Інформація з аналізу сну переноситься в додаток «Здоров'я», в розділ «Медданние».

В цілому новий будильник став органічним доповненням екосистеми Apple. Чи не втративши функціональності, з ним iPhone придбав важливу функцію - ненав'язливо спонукати свого власника дотримуватися постійного режиму сну, що є оптимальним для здоров'я кожної людини.

08.07.2016 8094
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua