Головна Новини Чохли Bolish - новий стандарт захисту
05.02.2016 697

Чохли Bolish - новий стандарт захисту

Творці молодого бренду аксесуарів Bolish серйозно підійшли до справи захисту iPhone від впливу екстремальної середовища. Уже з першого погляду на захисні чохли відчувається їх надійність і здатність витримувати навіть найскладніші умови. Продукція відповідає стандарту IP68 - а це означає, що ви можете брати з собою ваш смартфон в будь-який пригода. Не сумнівайтеся - він витримає всі випробування.

Тестуючи свою продукцію, фахівці компанії провели цілий ряд експериментів з виживання iPhone в чохлах Bolish. Тепер можна сказати з твердою впевненістю, що ваш смартфон витримає не тільки дощ і сніг, але і залишиться цілий під колесами автомобіля і збереже працездатність на глибині до 2 метрів.

Моделі

Флагманські моделі чохлів від Bolish - C4702 для iPhone 6 / 6S і C5501 для iPhone 6 / 6S Plus. Сенсор Touch ID, камери і кнопка включення доступні і зручні так само, як якщо б телефон був без чохла. Окреме вікно передбачено навіть для фірмового логотипу Apple.

Абсолютний захист

Де б ви не знаходилися, ваш iPhone завжди буде в безпеці. Чохол Bolish - відмінний подарунок для спортсменів і шанувальників екстремального відпочинку. Він відмінно покаже себе на велопрогулянки, в поході і на пробіжці. Беріть ваш телефон в гори або на яхту. Не турбуйтеся, якщо упустите його в сніг, пісок або калюжу - чохол на це розрахований, в тому числі і на удар від падіння з висоти 1,5 метра. IP68 - це вищий рівень захисту пристрою в системі Ingress Protection Rating.

Дизайн

Зовнішній вигляд захисних чохлів поєднує в собі красу і зручність. Дизайн опрацьований до дрібниць, щоб ви просто насолоджувалися можливостями вашого телефону в будь-якій ситуації. В одному з нових чохлів Bolish ваш iPhone стане повноцінною частиною екстремальної екіпіровки. Вони виготовляються з високоякісних матеріалів, спеціально підібраних для протидії важким умовам. А найголовніше - ваш смартфон повністю зберігає свою функціональність. Доступні всі роз'єми, камери і управління.

Бічні і задні поверхні чохлів мають спеціальні мікровиступів, що допомагають надійно утримувати смартфон в будь-якій ситуації. Чохол складається з двох частин, з'єднаних за допомогою чотирьох металевих болтів. Це проста і надійна конструкція, яка забезпечує бездоганну водо- і пилонепроникність.

Ефективна протидія ударам

Завдяки особливій конструкції і першокласним матеріалами, телефону в чохлі Bolish не страшні падіння. Всі кутові зони мають прогумовані вставки, а рамка навколо передньої панелі збереже дисплей в цілості при можливому ударі.

Водонепроникність

Всі отвори захищені від попадання води, пилу, снігу, піску та бруду. Роз'єми закриті знімними заглушками, що забезпечують повну герметичність на глибині до 2 метрів. При цьому час перебування у воді не обмежена. Якщо випадково ви упустите ваш телефон біля берега - просто дістаньте його назад.

05.02.2016 697
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua