Головна Новини Що очікувати від Apple Watch 2?
15.04.2016 731

Що очікувати від Apple Watch 2?

Якщо перше (і поки єдине) покоління Apple Watch передбачає їх спільне використання зі смартфоном, то новий реліз розумних годин з Купертіно обіцяє більше автономності та мобільності. Отже, що варто чекати від виходу Apple Watch 2?

Розміри корпусу

Як повідомляє відомий аналітик Брайан Уайт, який представляє агентство Drexel Hamilton, товщина розумних годин зменшитися на 20 ... 40%. Про це свідчать дані неназваних джерел американського експерта. Незважаючи на зменшення габаритів, функціональність Apple Watch 2 лише зросте в порівнянні з поточною версією гаджета.

Автономність

За попередньою інформацією, пристрій отримає власний чіп для прийому Wi-Fi сигналу. Це дозволить використовувати Apple Watch навіть без наявності пов'язаного з ними смартфона. Ще одним нововведенням може стати вбудований модуль GPS.

улучшенная автономность apple watch 2

Тепер буде не обов'язково брати телефон з собою на пробіжку для запису треку. Спочатку орієнтовані на любителів фітнесу, годинник стане ще більш зручними для занять спортом.

Турбота про здоров'я

На додаток до існуючого функціоналу, в складі Apple Watch 2 додасться датчик кров'яного тиску. Також буде реалізована методологія оцінки якості сну. Не в останню чергу успіхи програми Apple Watch в галузі охорони здоров'я забезпечені залученням безлічі профільних фахівців.

Камера

Цілком можливо, що нові смарт-годинник від Apple обзаведуться власної камерою, що дозволить здійснювати відео-дзвінки без допомоги iPhone. Фірмова камера FaceTime буде встановлена ​​у верхній частині передньої панелі пристрою.

Улучшенная камера в Apple Watch 2

Зовнішній вигляд

Поки достеменно не відомо, чи збережуть годинник свою прямокутну форму, або отримають альтернативний варіант виконання. Одним з натяків на перехід до круглого циферблату є фото, що з'явилися в січні поточного року з невідомих джерел. Своїм зовнішнім виглядом демонструвався екземпляр дуже нагадував техніку Apple. Тим не менше, немає ніяких гарантій, що це був не один з китайських клонів.

круглый дизайн apple watch 2

Коли очікувати прем'єри?

Раніше повідомлялося, що прем'єра Apple Watch 2 відбудеться у вересні разом з релізом довгоочікуваної iPhone 7. У той же час, все частіше публікуються думку експертів про більш ранньому виході нового покоління смарт-годин. Імовірно, Apple Watch 2 будуть презентовані в червні 2016 року у конференції WWDC.

15.04.2016 731
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua