Головна Новини Чуйний помічник дизайнера Adonit Note + або оптимальна альтернатива Apple Pencil
23.04.2020 1966

Чуйний помічник дизайнера Adonit Note + або оптимальна альтернатива Apple Pencil

Американці знають толк в аксесуарах для художників і дизайнерів, і це видно не тільки на прикладі гаджетів від Apple. Ми готові зробити фурор презентацією якісного потужного стилуса Adonit Note+. Це новинка, яка вже доступна до замовлення і повзіть великою популярністю. Виробник говорить про свій продукт так: «Вийди за свої межі і залиш свій слід!». Ми розповімо, чому це правда і для чого вам точно потрібен цей стилус.

Малюйте на планшеті в улюбленому додатку

Adonit Note Plus сумісний з iPad Air (3-го покоління), iPad mini (5-го покоління), iPad Pro (6-го / 7-го покоління) iPad Pro (3-го покоління, 11 "і 12,9" ). Вам залишиться тільки оновити до iOS 12.2 і відключити яка використовувалася стілуси. Новий асистент готовий до роботи в практично будь-якої програми: Concepts, Zen Brush 2, KDAN Noteledge. Якщо потрібно зробити швидку замітку, скажімо в PDF-файлі, це запросто.

Легкий, зручний, міцний

Як тільки візьмете в руки цей стилус, зрозумієте, що іншого і не потрібно. Всього 15 г ваги, 153 мм довжини і 10.5 мм ширини. До 10 годин безперервної роботи, цілком достатньо для будь-яких завдань. Одна година потрібен для зарядки, можна не відриватися від малювання завдяки зарядці по USB-C кабелю. Компанія Adonit розробила сучасний ергономічний і практичний дизайн. Чорний матовий колір і логотип компанії - ось і всі прикраси пристрою. З функціоналу: змінний наконечник (ще поговоримо про нього), дві кнопки управління, LED-індикатор, зарядний порт. У виготовленні використовувалися пластик (ПК + АБС) і метал, все надійно.

Adonit Note + підлаштовується під вас

Неспішно і плавно малюєте черговий ескіз або активно доробляти проект і тиснете на стилус? А може, просто швидко енергійно робите замітки в щоденнику? Adonit Note + витримає будь-який тиск, його чутливість змінюється в залежності від сили вашого натиску. Ні швидкість роботи, ні її якість не постраждає, якщо будете малювати і писати в будь-який зі своїх манер.

Не бійтеся торкатися

Якщо інші моделі стилусів не терплять, коли ваша долоня торкається екрану iPad, то цей буде не проти. Природне «відхилення» дотики долоні допоможе продовжувати творити тільки стилусом, навіть якщо ваша рука ненароком торкнеться екрану. Крім того, працює підтримка природного нахилу. Наприклад, потрібно зробити ефект тіні, без спеціальної техніки малюнка не обійтися. Стилус допоможе зробити все креслення максимально реалістичними.

Не змінюйте вашим звичкам

Хочете, щоб Adonit Note + запустив той чи інший ефект додатки в пару кліків, наприклад, вибрав ластик одним рухом? Це можна, запросто. Ви легко запрограмуєте кнопки швидкого виклику, зробите набір потрібних команд. Скасування і повтор - за допомогою бічних клавіш, корегуйте в одну мить. Тут потрібно додати, що відгук стилуса дуже швидкий, ви можете малювати побіжно і точно, творчий процес не буде перериватися.

Змінне перо - ніби заточений олівець

Пишіть або малюєте - в будь-якому випадку буде схоже, ніби це відбувається на папері. Все завдяки змінному перу, яке визирає з стилуса і завжди готове до заміни. Коли воно трохи «постаріє» і втратить новий вигляд, потрібно його злегка потягнути і вставити нове. Незвичайне рішення, ще один плюс до натуралістичності.

Що скажете?

Ми розповіли про новинку, яку ви можете придбати і однозначно поліпшити своє творче життя. Ви можете підвищити якість свого хобі, роботи, ведення особистого щоденника - всього, що пов'язано з графікою і текстом. Цей невеликий стильний помічник містить в собі високого рівня точність, баланс і чутливість. У нього швидкий відгук, настройка під ваш індивідуальний стиль, швидкий заряд і довгий час роботи. Ми не знайшли жодного приводу відмовити собі в покупці Adonit Note Plus.

23.04.2020 1966
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua