Головна Новини Ще один патент, присвячений новим навушникам для майбутнього iPhone 7
11.05.2016 640

Ще один патент, присвячений новим навушникам для майбутнього iPhone 7

Компанія Apple продовжує реєстрацію патентів, пов'язаних з майбутнім випуском нових навушників для майбутнього iPhone 7. За попередніми, поки ще не підтвердженими даними, в новому iPhone компанія відмовиться від традиційного 3,5-мм порту Mini-jack, зберігши в телефоні єдиний роз'єм Lightning, призначений не тільки для підключення навушників, але і для зарядки і передачі даних.

Раніше компанія Apple вже патентувала ідеї, пов'язані з майбутнім випуском нової гарнітури. Зокрема, у нас вже був опублікований патент схеми навушників, які передбачають гібридне (як бездротове, так і проводове) підключення. У чому полягає нове рішення, опубліковане в патенті?

На відміну від уже існуючих гарнітур, що допускають можливість бездротового і дротового з'єднання, нові навушники від Apple будуть мати ще одну додаткову особливість. При їх відключення від роз'єму і переході в бездротової режим не буде паузи в передачі аудіосигналу. Ви зможете спокійно відключити гарнітуру від проводу, а композиція продовжить грати без будь-якої, навіть найменшої, заминки.

Функція безперервного звучання стала можливою завдяки невеликій вбудованої пам'яті. При підключенні через провід, постійно оновлюваний відрізок аудіосигналу копіюється в буфер, звідки він і продовжує звучати в момент від'єднання. Потім навушники автоматично Коннект з пристроєм за допомогою бездротового зв'язку - Bluetooth або Wi-Fi. При цьому смартфон або планшет «дізнається» відключені навушники, а не визначає їх як новий пристрій. Рішення дозволить зробити використання комбінованих гарнітур таким же зручним, як і традиційних навушників.

Передбачається, що відмова від «зайвого» роз'єму в нових iPhone допоможе вирішити 2 проблеми. По-перше, раціональніше використовувати простір усередині смартфона, яке зменшується у зв'язку зі зниженням товщини корпусу в кожній новій моделі. По-друге, зменшення кількості портів на поверхні смартфона дозволить підвищити його захищеність від зовнішніх чинників, він стане більш водонепроникний.

11.05.2016 640
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua