Головна Новини Extreme Spartan - захищений зовнішній акумулятор від бренду iWalk
25.01.2016 731

Extreme Spartan - захищений зовнішній акумулятор від бренду iWalk

Торгова марка iWalk - визнаний лідер у створенні високотехнологічних аксесуарів для техніки Apple. Висока якість продукції підтверджена численними нагородами, серед яких iBrand Award, що вручається кращим світовим виробникам «яблучних» аксесуарів. Одним з останніх продуктів бренду є зовнішня батарея Extreme Spartan з високим ступенем захищеності.

Зовнішній літій-іонний акумулятор iWalk Extreme Spartan спеціально створений для використання в екстремальних умовах. Батарея на 13 тис. МАг має високу міцність і компактними габаритами. Пристрій здатний витримати найсуворіші випробування, в тому числі вплив вологи і пилу.

Комплектація

Крім самого пристрою і додається до нього, в комплект входять 2 кабелю (USB - Micro USB; USB - Lightning), а також надійний і міцний карабін.

 Дизайн

Гранована форма корпусу буде гармонійно виглядати в комплекті зі спортивної та туристичної екіпіровкою. Передня і задня панелі виконані у вигляді металевих накладок, кожна з яких закріплена за допомогою 6 болтів. Високий ступінь захисту забезпечує міцна гумова окантовка. Корпус надійно поглинає удар при можливому падінні.

На верхній кутовий межі є кріплення для карабіна, яке дозволяє підвішувати Extreme Spartan до поясу або ременя під час тренувань і подорожей. У конструкцію карабіна вмонтований невеликий компас, який може бути корисний в різних екстремальних ситуаціях.

На передній панелі розташований LED-індикатор заряду. На зворотному боці - вбудований ліхтарик. Зовнішній акумулятор зручно і надійно лежить в руці. Батарея має компактні габарити і невелика вага (360 г), як для пристрою з високим ступенем захисту.

Входи і виходи

На нижній панелі акумулятора розташований вхід Micro USB і 2 USB-виходу на 1,0А і 2,1А. Таким чином, батарея може одночасно заряджати 2 пристрої, наприклад - телефон і планшет. Вхідний струм 2,4А забезпечує швидку зарядку переносного акумулятора.

Панель з входом і виходами закривається за допомогою прогумованої кришки. Також на панелі знаходиться кнопка харчування, яку можна наживати як при відкинутою кришці, так і при закритій.

Рівень захисту

Прогумований корпус має ступінь захисту IP66 відповідно до стандарту IEC 60529. Позначення IP (Ingress Protection) показує рівень захищеності оболонок електропристроїв від проникнення. Перша цифра в позначенні показує ступінь захисту від контакту з сторонніми предметами. Extreme Spartan має 6-м (найвищим) рівнем захисту і є повністю пилонепроникним.

Друга цифра вказує на ступінь захисту акумулятора від попадання вологи. Пристрій має шостий (з восьми) рівень вологостійкості, допускаючи безпечну роботу під дією сильних струменів води і морських хвиль. Занурення батареї в воду не допускається.

В цілому, можливості iWalk Extreme Spartan, як для пристрою щоденного використання, навіть кілька надлишкові. Але в тривалій подорожі він стане для вас просто незамінним. Це ідеальний варіант для тих, хто не уявляє свого життя без активного відпочинку. Пристрій забезпечить 90 годин роботи вашого iPhone 6 в режимі перегляду відео або 2200 годин в режимі очікування.

25.01.2016 731
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua