Головна Новини Гібридні навушники від Apple - огляд патенту
10.03.2016 755

Гібридні навушники від Apple - огляд патенту

Як повідомляють експерти і анонімні інсайдери, новий iPhone 7 може втратити традиційного 3,5-роз'єму. Передбачається, що саме миниджек є головною перешкодою до ще більшого зменшення товщини корпусу смартфона. Також відмова від роз'єму для навушників значно збільшить шанси iPhone на виживання в разі потрапляння на нього вологи. Менше входів і виходів - більше надійність, вважають в компанії, тому єдиним роз'ємом телефону нового покоління може стати високошвидкісної Lightning.

Черговим підтвердженням намірів Apple є недавній патент на гібридні навушники, ідея яких полягає в поділі пристрої на дві легко з'єднуються частини.

Перша частина - це безпосередньо динаміки, з'єднані кабелем. Пристрій може використовуватися в якості Bluetooth-гарнітури, або з'єднуватися з другою частиною за допомогою магнітної кліпси. Друга частина девайса підключається до акумулятора, зарядного адаптера або мобільного пристрою. Магнітна кліпса дозволить надійно з'єднувати частини між собою і швидко відключати їх, переходячи в режим бездротового роботи.

Робота в бездротовому режимі починається автоматично, як тільки користувач відключить одну частину від іншої. Цікаво, що рішення є розвитком ідеї, закладеної в основу більш раннього патенту 2012 року. На відміну від свіжого документа, в старому не описується спосіб з'єднання частин між собою. Саме ця деталь грає головну роль в забезпеченні зручності використання такого девайса. Магнітна система кріплення забезпечить пристрою простоту і надійність.

Прибравши зі складу конструкції нового iPhone миниджек, отримане простір можна буде використовувати для розміщення додаткового динаміка. Незважаючи на вихід патенту, точну інформацію про наявність чи відсутність 3,5-мм роз'єму в новому iPhone 7 можна буде дізнатися лише після осінньої презентації в Купертіно.

10.03.2016 755
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua