Головна Новини iPhone 7 mini може з'явитися вже наступної весни
17.10.2016 1023

iPhone 7 mini може з'явитися вже наступної весни

Як повідомляють китайські медіа, вже в наступному році сімейство смартфонів Apple останнього покоління може поповнитися новою 4-дюймовою моделлю. За інформацією ЗМІ з Піднебесної, місцевий виробник ЖК-дисплеїв AU Optronics вже завершив переговори з компанією з Купертіно. AU Optronics вже постачає для Еппл екрани до iPhone 7 і iPhone 7 Plus. Відзначається, що зменшена новинка матиме дизайн, ідентичний з виглядом сімки, в той час як вийшов раніше iPhone SE успадкував зовнішній вигляд і форм-фактор п'ятого покоління смартфонів.

Новый iPhone 7 mini уже весной 2017!

Передбачається, що iPhone 7 mini стане наступним поколінням компактних мобільних пристроїв Apple після iPhone SE. Цільова аудиторія продукту включатиме в себе 2 групи покупців. Перша - це ті, хто вважає 4,7-дюймовий екран занадто великим і звик друкувати пальцем тієї ж руки, в якій лежить сматрфон. І друга - ті, хто хоче купити телефон культового бренду за ціною нижче вартості флагманських моделей. Поки залишається неясним, в який саме цінової категорії буде представлено новий пристрій.

На відміну від iPhone SE, функції якого дещо поступаються iPhone 6s, зменшений варіант iPhone 7 матиме високу ступінь захисту від вологи і пилу, екран з 3D Touch і вдосконалений сканер відбитків Touch ID, а також більш досконалу фронтальну камеру. Очікується, що iPhone 7 mini буде представлений навесні 2017 року разом з релізом нових моделей iPad. Як бачимо, збільшивши розміри екрану флагманських моделей, компанія продовжує розвивати лінію компактних 4-дюймових смартфонів.

17.10.2016 1023
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua