Головна Новини iPhone 8 отримає міцний скляний корпус
03.10.2016 884

iPhone 8 отримає міцний скляний корпус

Поки продажу нового iPhone 7 тільки набирають обертів, в мережі з'являється все більше прогнозів про те, яким буде наступний за ним покоління смартфонів від легендарного бренду.

Цілком можливо, що телефон вийде під назвою iPhone 8, як наступна модель після недавно вийшов Айфон 7. Можливо в цьому випадку компанія вважала за краще не використовувати в найменуванні моделі приставку «s», щоб підкреслити новизну смартфона і його кардинальні відмінності від минулих релізів.

Одним з джерел інформації про новий смартфон став анонімний співробітник офісу Apple в ізраїльській Герцлії, відкритого після того, як компанія купила кілька місцевих стартапів, включаючи PrimeSense і Anobit. Невідомий представник ізраїльського філії зазначив, що зараз відділення веде посилену роботу над новими продуктами.

Відомий технічний аналітик Мінг-Чі Куо, що працює в KGI Securities, також поділився своєю думкою щодо майбутньої моделі, яка може побачити світ вже в наступному 2017 році. Як прогнозує експерт, новий телефон отримає дизайн, абсолютно не схожий на вигляд вироблених зараз моделей. Щоб ще більше збільшити внутрішній простір пристрою, його корпус буде виконаний з тонкого, але ударостойкого і стійкого до подряпин скла. З металу при цьому будуть виконувати лише рамку між скляними панелями.

На думку аналітика, інтерес до скла підігріла популярність забарвлення «чорний онікс», яка є серед варіантів корпусів свежевипущенной Apple iPhone 7. Що стосується корпусних рамки між панелями, то для більшості моделей вона буде виготовлятися з алюмінієвого сплаву. Для 5,5-дюймового флагмана модельного ряду рамку виготовлятимуть з нержавіючої сталі.

Apple iPhone 8 - стеклянный дизайн

На думку експерта, виконати міцний корпус повністю зі скла на сьогоднішній день не представляється можливим у зв'язку з особливостями характеристик даної групи матеріалів. Адже основним завданням компанії є підвищення споживчої задоволеності, тому про подряпинах, відколах і руйнування навіть не може бути й мови. Металева прецизійна рамка дозволить зробити пристрій стильним і міцним, не йдучи на радикальні компроміси.

Прогнози Мінг-Чі Куо щодо розвитку техніки Apple вважаються одними з найбільш вірних. Не випадково аналітика з Тайваню в виданні BusinessInsider назвали найбільш точним в світі. Його висновки засновані не тільки на аналітичних викладках, а й на інформації від інсайдерів на азіатських виробництвах, що працюють з Apple.

Крім ударостійкого скла, в прогнозах про матеріал для майбутніх поколінь iPhone фігурують дані про використання цирконієвої кераміки. Цей матеріал також стійкий до механічних пошкоджень, але відрізняється дуже високою вартістю. Серед основних переваг керамічного корпусу - рівномірний розподіл теплоти, що дасть можливість знизити теплове навантаження на компоненти пристрою.

Якщо Айфон 7 став відшліфованою в усіх відношеннях версією традиційних рішень команди з Купертіно, то від восьмого iPhone все чекають воістину революційних новинок. Аналітичні компанії вже пророкують підвищений інтерес споживачів, а також хороші продажі майбутнього iPhone 8.

03.10.2016 884
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua