Головна Новини Як відновити видалену інформацію на iPhone?
06.04.2016 827

Як відновити видалену інформацію на iPhone?

Дуже часто смартфон використовується не тільки як засіб зв'язку і медіаплеєр, але і як зручний і швидкий інструмент для створення і редагування документів. Такі файли можуть містити дуже важливу інформацію, ціна якої може перевищувати вартість самого пристрою. Що робити, якщо ви випадково видалили потрібні дані?

Відновлення

Як відомо, видалені файли не зникають з пам'яті безслідно. Коли ви видаляєте дані, вони стають просто невидимими в переліку файлів, але як і раніше залишаються в пам'яті пристрою. Якщо диск сповнений, система поступово стирає видалені файли, записуючи на їх місце нові. Тому, якщо ви помітили, що видалили якийсь файл помилково, ні в якому разі не можна записувати на смартфон нові дані, щоб інформацію не стерлася остаточно. Існують різні способи відновлення документів. Це можуть бути як можливості вбудованих додатків, так і додаткове програмне забезпечення.

Восстановление всех данных на iPhoneiTunes

За допомогою iTunes можна відновити файли, які були збережені в резервної копії. Для того щоб почати процес відновлення, досить запустити сервіс iTunes і вибрати опцію «Відновити з резервної копії». Основна умова відновлення - функція резервного копіювання повинна бути активована.

iCare Format Recovery

Одна зі спеціалізованих програм для відновлення файлів на iPhone. Це платне додаток, що дозволяє провести сканування пам'яті пристрою з можливістю подальшого відновлення файлів. Документи відновлюються у своєму первісному вигляді без втрати інформації.

PhoneRescue

Програма дозволяє відновити не тільки віддалені файли з iPhone, але і ті документи, які були розміщені в хмарному сервісі iCloud. Додаток дозволяє відновити контакти, історію дзвінків і повідомлень, а також всі типи медіафайлів і документів. Програма відрізняється максимально доброзичливим інтерфейсом. Додаток платне.

iSkysoft iPhone Data Recovery

Програма дозволяє працювати як з працездатним смартфоном, так і з несправним захисним. Додаток доступний для установки на комп'ютер Mac або PC. Сканування здійснюється безкоштовно, але для можливості відновлення файлів необхідно придбати ліцензію.

Wondershare Dr.Fone

Умовно-безкоштовна програма, оптимальна для відновлення видалених фотографій. Має приємний і простий в освоєнні інтерфейс.

MobiSaver

Програма для тих, хто використовує Windows PC. Додаток допоможе відновити як фотографії і відео, так і закладки в Safari, календар і замітки, нагадування, контакти, повідомлення та вкладення в них. Ви можете звузити пошук, вказавши приблизний час видалення файлів.

06.04.2016 827
Надсилайте свої колонки і кейси про рекламу і маркетинг на info@iworld.ua